Ärge kaevake kohtusse! Kuidas kaitseb Maine’i uus teleturunduse seadus koos RND-ga teie ettevõtet

ME LD 2234, HP 1433 on esimene arve, mis nõuab turundajatelt enne helistamist helistamisnumbrite ümbermääratud numbrite andmebaasi (RND) puhastamist. See seaduseelnõu on osariigi kojas ja senatis vastu võetud ning kuberner allkirjastas selle vähese viivitusega. Kui helistate Maine’i osariiki, KEHTUB teie ettevõttele see seadus. See seadus pakub ainulaadset kasu: see kaitseb nii ettevõtteid kui ka tarbijaid. Ettevõtted saavad vältida kulukaid valenumbrite kohtuasju, kontrollides telefoninumbreid RND kaudu. Tarbijad on seevastu kaitstud nende telefoninumbri eelmisele omanikule mõeldud kõnede vastuvõtmise eest.

Autor: Isaac Shloss – 14.05.2024

Selguse ja enesekindlusega vastavusse viimine.
Olge kursis, hoidke end vastavuses.

Olles professionaalselt kõnekeskuse ruumis “kasvanud”, olen näinud liiga palju seadusandjate ja reguleerivate asutuste ebaõnnestunud katseid tarbijate kaitset “suurendada”, arvestamata (või ehk mõistmata), kuidas nende uued turunduseeskirjad Ameerika ettevõtetele haiget teevad. ja üsna sageli just tarbijaid, keda nad soovivad kaitsta! Olenemata sellest, kas olete osariik nagu Connecticut, mis nõuab kõne esimese 10 sekundi jooksul nii palju avalikustamist, et peate tarbijat tervitama kiirelt avaldatud teabe ja juriidilise kõnepruugiga, või New Yorki, kus on lõputu Covidi hädaabikorralduste voog. , relvavägivald, immigratsioon keelavad automaatselt igasuguse teleturunduse – uued eeskirjad võivad kõigile haiget teha! Mõnikord pööratakse vähem tähelepanu neile muudatustele, mis tegelikult kaitsevad kõiki, ja tahaksin Maine’is esile tõsta ühe, mis just seda teeb.

ME LD 2234, HP 1433 on esimene arve

mis nõuab turundajatelt enne helistamist helistamisnumbrite ümbermääratud numbrite andmebaasi (RND) puhastamist. See seaduseelnõu on osariigi kojas ja senatis vastu võetud ning kuberner allkirjastas selle vähese viivitusega. Kui helistate Maine’i osariiki, KEHTUB teie ettevõttele see seadus.

Mis on RND? Lihtsamalt öeldes

näen seda ühe suurima kingitusena igale nõuetele vastavale organisatsioonile, kes on seotud TCPA kohtuasjadega. Enne süvenemist teeme kiire kokkuvõtte: kui helistate kellegi mobiiltelefonile, kasutades teatud reguleeritud tehnoloogiat ilma eelneva selgesõnalise kirjaliku nõusolekuta, võib see helistaja teile järele tulla, makstes 500–1500 dollarit Telegrami andmed rikkumise kohta. See võib minna PALJU kallimaks, kui teil on piisavalt rikkumisi, et tekitada ühishagi; siis võite vaadata kümneid miljoneid makseid. Mis on reguleeritud tehnoloogia? See on arutelu teise aja kohta ja ausalt öeldes liiguvad väravapostid sageli (sealhulgas täna USA Esindajatekoja ees olevad õigusaktid .

Küüniline lugeja võib küsida: “Mis on

halba selles, et on vaja kellelegi helistamiseks nõusolekut?” Ausalt öeldes ei hakka ma selle punktiga siin blogis vaidlema. Pigem keskendugem loodetavasti neutraalsele pinnale – neile, kes on vaieldamatult nõustunud neid kõnesid vastu võtma. Oletame, et meie John Doe registreerus kõnede vastuvõtmiseks oma telefoninumbril (312) 555-1234. Elu on types of communication based on audience suurepärane, kuni härra Doe kolib Chicagost Phoenixi ja ta otsustab, et tahab otsast alustada ja hankida kohaliku numbri. Härra Doe’l pole endiselt probleeme kuulda neid, kellele ta nõusoleku andis – pagan, ta tervitab seda –, kuid probleem on olemas. Tõenäoliselt ei suuda ta meeles pidada KÕIKI ettevõtteid, kellele ta nõusoleku andis, ja kui nad tahavad temaga rääkida, peavad nad nüüd talle helistama numbril (602) 555-1234.

Nõusolek on seotud telefoninumbriga

millele nõusolek anti. Kui eraldi arutletakse selle üle, kes andis nõusoleku, kas neil on luba antud nõusolekut anda jne, siis jäägem siinkohal teema juurde ja keskendume selgelt volitatud isikule, kes annab nõusoleku konkreetse telefoninumbri jaoks. Kui tarbija loobub oma telefoninumbrist, lõpeb nõusolek kohe ja automaatselt. Isegi kui see tarbija soovib endiselt teie kõnesid, peab ta sõlmima uue nõusolekulepingu, seekord praeguse telefoninumbriga.

Kui TCPA hakkas mobiiltelefonide ja

ATDS-i kasutamise eeskirju karmistama, sai numbri tühistamisest üks suurimaid probleeme. Ettevõtted olid valmis kohandama oma strateegiat, et see hõlmaks nõusolekut, kuid puudus mehhanism, mis võimaldaks teada, millal kliendi telefoninumber tagastati. Selle tulemusena püüdsid oportunistlikud hagejad strateegiliselt bank email list omandada hiljuti tagastatud telefoninumbreid, lootes, et nad saavad kõnesid, millega selle numbri eelnev omanik nõustus. See on paljudel juhtudel avaldanud uudiseid, näiteks see Forbesi artikkel , mis räägib naisest, kes nende sõnul tunnistab, et ta tegeles ettevõtete vastu kohtuasjade esitamisega, kuna nad helistasid tema mobiiltelefonidele ilma tema loata. . ” Selles artiklis kirjeldavad nad üksikasjalikult, kuidas ta hoidis telefone täis kingakarpi, et olla valmis oma “äris” abistama. Contact Center Compliance’is kasutasime erinevaid allikaid, et luua toode, mis annaks helistajale piisava kindlustunde telefoninumbrite omandiõiguse muutmise kohta, kuid kindlasti polnud ühtegi autoriteetset allikat.

2018. aasta lõpus andis FCC välja

aruande ja korralduse , millega kehtestati ametlik ja autoriteetne allikas . 2020. aasta aprilliks oli sellesse andmebaasi lisatud üle 100 miljoni numbri ja pärast põhjalikku beetatesti jõudis andmebaas pooleteise aasta pärast kasutusse. Oluline on märkida, et kuna selle andmebaasi andmetel ei ole 27. jaanuari 2021 eelsete andmete garantiid, ei ole tegemist täieliku andmestikuga, vaid see on algus! Andmebaasi nühkimiseks peab helistaja esitama kaks andmeelementi – telefoninumbri ja kuupäeva. Telefoninumber on iseenesest mõistetav. Kuupäeva puhul on määratud kuupäev kõige hilisem järgmistest: 1) viimane teadaolev kuupäev, millal soovitud osapoolega antud telefoninumbril ühendust võeti, või 2) kuupäev, mil antud kuupäev sellele numbrile helistamiseks anti. Sellest päringust saab anda kolm võimalikku tulemust :

Jah – see tähendab, et Jah, see number on pärast määratud kuupäeva ümber määratud
Ei – see tähendab, et ei, numbrit EI ole sellest kuupäevast saadik ümber määratud
Andmed puuduvad – see tähendab, et telefoninumbri tagastamise kohta ei ole kirjet, kuid esitatud kuupäev on varasem kui 27. jaanuar 2021, seega ei saa olla kindel, et numbrit ei määratud antud kuupäeva ja “garantii” kuupäev.
Samuti väärib märkimist, et andmebaasi kasutamine annab turvalise sadama, kui number on valesti märgitud kui “Ei”, kui see oleks pidanud olema “Jah”. Minu teada pole seda kohtus veel kontrollitud, seega soovitaksin olla ettevaatlik, kui sellele liiga kindlalt toetuda.

Osa sellest uuest tellimusest

nõudis ka, et operaatorid hoiaksid numbreid 45 päeva, enne kui nad said ümber määrata. See võimaldab loendit värskendada kord 30 päeva jooksul ja seni, kuni helistaja puhastab iga telefoninumbrit vähemalt kord 30 päeva jooksul, ei tohiks olla võimalik kogemata valele poole helistada.

Selle eeliseid pole raske kindlaks teha. Te mitte ainult ei väldi helistamast kellelegi, kellele te ei kavatsenud helistada (säästate aega, raha, tööjõudu jne), vaid väldite ka potentsiaalseid kohtuvaidlusi ootamas (lootes) teie kõnet. See võib veelgi laieneda kaubamärgi terviklikkuse kaitsmisele. Sa ei tekita tarbijaturult negatiivset tagasisidet vale osapoole häirimise eest, samuti saad vältida võimalikke “meepotte”. Honeypots, kui te pole tuttav, on lõksud, mis on mõeldud halbade näitlejate püüdmiseks helistamisruumis. Vedajad pargivad praegu tavaliselt tühikäigul olevaid või määramata numbreid meepotisüsteemides, mis on loodud ilma nõusolekuta helistajate tabamiseks. Pidage meeles, et kuna te kaotate oma nõusoleku numbri ümber määramisel, on tulevased kõned nendele numbritele tehniliselt nõusolekuta kõned.

Iga ettevõtte helistaja oleks pidanud otsima lahtiühendatud/ümbermääratud numbreid ammu enne RND loomist. Isegi ilma seadusliku nõudeta on see lihtsalt nutikas! Nüüd, kui Maine seda kasutamist nõuab, on nende energeetika-, kommunaalteenuste ja tehnoloogiakomitee isegi prognoosinud , et selle seaduseelnõu vastuvõtmine võib suurendada kohtusüsteemis esitatud tsiviilhagide arvu. Ma arvan, et “võib” peaks olema “tahe”, kuid seda näitab aeg.

Millal see jõustub? Maine’i

põhiseaduse kohaselt jõustub „ seadus või otsus jõustub 90 päeva pärast selle istungi edasilükkamist, mille käigus see vastu võeti”. Kuna praegune seanss peaks praegu lõppema 10. mail 2024 , jõustuks see sama aasta 10. augustil või umbes. Kuna kuberneri tint on sellel arvel nüüd kuivanud, tiksub kell teie nõuete täitmise tagamisel.

Contact Center Compliance on RND volitatud esindaja ja me saame teie puhastamist sujuvamaks muuta sõltumata muudest puhastusvajadustest või koos nendega. Koos meie patenteeritud Reassigned Number Plus tootega saame anda ülevaate palju enne kuupäeva, mil vedajad pidid algselt sellesse andmebaasi aru andma. Selle peale saame asetada ka oma kohtupuhastustoote, pakkudes teile täiendavat kaitset kõigi eest, kelle käsutuses võib olla kingakarp telefone.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange