Μην κάνετε υποθέσεις σχετικά με τις ανάγκες και τους

Όπως εξηγεί η Ensignis, η επέκταση σε μια νέα κάθετη αγορά μπορεί να είναι προκλητική και απαιτεί σαφή σχέδια εφαρμογής για να προσαρμόσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στις ανάγκες ενός ολοκαίνουργιου κοινού. Σκεφτείτε εκ των προτέρων για μελλοντικά ανοίγματα σε νέες αγορές για να βοηθήσετε την ομάδα πωλήσεών σας να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Πρόβλεψη και σχεδιασμός για τον καθορισμό στόχων

Καθορίστε τους προσωπικούς και ομαδικούς σας στόχους πωλήσεων και ορίστε σημεία αναφοράς που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθείτε την πρόοδο καθώς τους επιτυγχάνετε. Πόσες προτάσεις θα χρειαστεί να στείλετε για να κλείσετε τον αριθμό του στόχου των πωλήσεών σας; Ποια είναι η αναλογία μετατροπής που οδηγείτε σε κλειστές συμφωνίες; Αυτοί οι αριθμοί είναι απαραίτητοι για τον υπολογισμό για να παρέχουν μια σαφή κατευθυντήρια γραμμή για το τι πρέπει να συμβεί για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι πωλήσεων.

Εφαρμόστε ενέργειες για το πότε κλείνει μια συμφωνία

Ετοιμάστε ένα πρωτόκολλο για το τι πρέπει να κάνετε μόλις κλείσει μια πώληση. Ρυθμίζοντας μια διαδικασία για ενέργειες μετά την πώληση, η ομάδα σας θα γνωρίζει πάντα ποιο είναι το επόμενο βήμα για να διασφαλίσει ότι η κλειστή συμφωνία οδηγεί σε μια ομαλή, επιτυχημένη σχέση με τον πελάτη.

Για εμάς, τα στοιχεία δράσης μας περιλαμβάνουν την ανάπτυξη της κλειστής συμφωνίας στο Asana – το σύστημα διαχείρισης έργου που χρησιμοποιούμε για την παρακολούθηση και την οργάνωση έργων. Μόλις ενημερωθεί η τεχνολογία μας, επικεντρωνόμαστε στην επικοινωνία με τον νέο πελάτη και πατάμε στο έδαφος. Σχεδιάζουμε μια εναρκτήρια κλήση με τον πελάτη και ξεκινάμε τη ροή εργασιών μας.

 

Να είστε συμβουλευτικοί

Οι μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστ. Aοσύνη και κατανόηση. Όταν επικοινωνείτε με τον υποψήφιο πελάτη, εστιάστε λιγότερο στην πώ. Aληση ή στην υποβολή μιας προσφοράς που δεν μπορούν να παραβλέψουν. Αντίθετα, αφιερώστε περισ. Aσότερο χρόνο μαθαίνοντας τη συνολική τους δραστηριότητα, τα σημεία που τους πονούν και ποιες συγκ. Aεκριμένες λύσεις μπορείτε να τους προσφέρετε. Μια συμβουλευτική προσέγγιση θα κάνει επί. Aης την προσφορά σας να κολλήσει περισσότερο. δεν αγοράζουν απλώς το προϊόν ή την υπηρ. Aεσία σας, αλλά αναζητούν την τεχνογνωσία σας για να εφαρμόσουν στη δική τους επιχείρηση.

Πωλήσεις που πρέπει να αποφεύγονται

ανακαλύπτετε περισσότερες πληροφορίες για τον υποψ. Aήφιο πελάτη σας, μην κάνετε υποθέσεις σχετικά με τις ανάγκες ή τους στόχους τους. Σκεφτε. Aίτε πιο σε βάθος ποιο είναι το κοινό τους, ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρουν και τι προσπαθούν να επιτύ. Aχουν (τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα). Κατανοώντας σε τι πρέπει να εστιάσ. Aετε από την οπτική γωνία του υποψήφιου πελάτη, μπορείτε να καλύψετε καλύτερα την προσφ. Aορά και τις προσφορές σας στις ανάγκες τους.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange