Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε

ότι μια επωνυμία τροφών για κατοικίδια θέλει να πουλήσει περισσότερες τροφές για σκύλους με βάση τις περιορισμένες πληροφορίες με τις οποίες πρέπει να εργαστούμε. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, η μάρκα τροφών για κατοικίδια μπορεί πραγματικά να θέλει να επικεντρωθεί μόνο στις λιχουδιές των σκύλων της. Επομένως, το να κάνετε υποθέσεις σχετικά με τις προτεραιότητες μιας επωνυμίας μπορεί πραγματικά να βλάψει την επιχείρησή σας και τη σχέση σας με έναν πελάτη.

Μην τηλεφωνείτε κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων

ωρών τους ή μην διακόπτετε το πρόγραμμά τουςΟ χρόνος που επικοινωνείτε με έναν υποψήφιο πελάτη μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα της κλήσης σας. Ποτέ μην επικοινωνείτε απευθείας ή μην προγραμματίζετε αυτήν την αρχική κλήση κατά τις ώρες αιχμής του υποψήφιου πελάτη, οι οποίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται. Εάν πρόκειται για εστιατόριο, οι ώρες δείπνου δεν συζητούνται. Εάν πρόκειται για κέντρο απεξάρτησης, αποφύγετε τις Δευτέρες, καθώς τότε έχουν τις περισσότερες κλήσεις ασθενών. Μάθετε ποιες φορές πρέπει να αποφύγετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να αποτρέψετε συγκρούσεις ή να αγνοηθείτε εντελώς.

Μην αφήνετε τονρόνο να σκοτώσει τις προσφορές σας

Ο χρόνος είναι ο δολοφόνος όλων των συμφωνιών. Μην αφήνετε να περάσει πολύς χρόνος μεταξύ των επικοινωνιών κατά τη διάρκεια του κύκλου πωλήσεων. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε check-in μαζί τους με συνέπεια για να αποφύγετε να γλιστρήσετε μέσα από τις ρωγμές. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν παρενοχλείτε τον υποψήφιο πελάτη, καθώς αυτό μπορεί επίσης να βλάψει τις πιθανότητές σας να κλείσετε μια συμφωνία.

 

Μην κάνετε μια ερώτηση εάν δεν προσφέρει καμία αξία

Όταν γνωρίζετε τον υποψήφιο πελάτη σας, θα πρέπει να κάνετε σχετι. Aκές ερωτήσεις για να εντοπίσετε προβληματικούς τομείς που μπορείτε να αντιμετωπ. Aίσετε με τις προσφορές σας. Επικεντρωθείτε στις λύσεις. Με αυτά τα λόγια, αποφύγετε ερωτ. Aήσεις που δεν προσφέρουν καμία αξία στην εταιρεία σας. Για παράδειγμα, μην χάνετε το χρόνο σας ρωτώ. Aντας τους εάν έχουν σχέδια να ανοίξουν επιχειρήσεις λιανικής, εάν αυτό δεν σχετίζεται με το σχ. Aέδιό σας για την επιχείρηση.

Μην ξεφεύγετε από τη διαδικασία σας

Αν και οι συζητήσεις δεν πρέπει να γίνονται πρόβες και πρέ. Aπει να είναι οργανικές και μοναδικές για κάθε υποψήφιο, μην απομακρυνθείτε από τη διαδικ. Aασία σας. Η δοκιμασμένη και αληθινή προσέγγισή σας είναι αυτή που σας έφερε εδώ που βρίσκ. Aεστε τώρα. Μην κόβετε τις στροφές μόνο και μόνο επειδή θα εξοικονομήσετε χρόνο βραχυπρ. Aόθεσμα, καθώς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αργότερα στο δρόμο.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange