Esittelyssä uusi MyGeotab kalustonhallintasovellus

Lataa nyt Google Play Kaupasta – MyGeotab-mobiilisovellus GPS-kaluston hallintaan. Käytä MyGeotabia nopeasti ja helposti Android-puhelimella tai -tabletilla.
Juuri julkaistu Google Play Kaupassa – uusi MyGeotab-mobiilisovellus kaluston hallintaan! Nyt on entistä nopeampaa ja helpompaa käyttää MyGeotabia Android-älypuhelimella tai -tabletilla.

Katso tämä lyhyt YouTube-video uudessa MyGeotab-sovelluksessa.

MyGeotab on avoimen alustan telematiikka yrityksille, joilla on kalusto, mukaan lukien edistynyt analytiikka ja reaaliaikainen integraatio.

MyGeotab-sovellus on kätevä työkalu kaluston johtajille tai yritysten omistajille, jotka työskentelevät tien päällä. Voit seurata yhtä ajoneuvoa tai tuhansia. Kaikki ajoneuvokannan suorituskyky ja kuljettajan toiminta ovat sormiesi ulottuvilla.

Huippuominaisuuksia ovat

Edistynyt kaluston ja kuljettajien raportointi

Räätälöity sääntöjen luominen tapahtumia, kuten ylinopeutta tai tyhjäkäyntiä varten
Reaaliaikainen GPS-ajoneuvon Osta matkapuhelinnumeroluettelo seuranta kartalla
Kuljettajan käyttäytymisen hallinta
Moottorin kunnon ja huollon seuranta
Reitin optimointi
Avoin alusta, joka mahdollistaa lisätietojen integroinnin ja mukauttamisen
Responsiivinen muotoilu tarkoittaa, että sovellus skaalautuu ja mukautuu automaattisesti käyttäjän näytön ja laitteen mukaan. MyGeotab on saatavilla kuudella kielellä: englanti, ranska, espanja, saksa, puola ja japani.

Tee enemmän tiedoillasi!

LATAA NYT

Osta matkapuhelinnumeroluettelo

Tietoja MyGeotabista

MyGeotab on intuitiivinen, monipuolinen telemaattinen ohjelmistoratkaisu, joka auttaa kaikenkokoisia yrityksiä hallitsemaan paremmin kuljettajia ja ajoneuvoja poimimalla tarkkaa, toimivaa älykkyyttä reaaliaikaisista ja historiallisista matkoista. Fortune 500 -yritykset luottavat Geotabin ratkaisuihin parantaakseen tuottavuutta , optimoidakseen kalustonsa vähentämällä polttoaineenkulutusta, parantaessaan kuljettajan turvallisuutta ja saavuttaakseen tiukemmin säädösten muutosten noudattamisen . Yli 100 000 päivittäisen käyttäjän MyGeotabilla prosessoi yli miljardi datapistettä joka päivä, mikä pitää sitä yhtenä maailman johtavista maailmanlaajuisista Data Scientist karrera: zuretzat al da? telematiikka-alustoista, jossa ajoneuvoista kerättyä ainutlaatuista tiedonkeruuta voidaan käyttää älykkääseen vertailuun, joka parantaa minkä tahansa kaluston yleistä suorituskykyä ja turvallisuutta. MyGeotab pääsee helposti ja turvallisesti käymällä osoitteessa my.geotab.com tai lataamalla sovellus Google Play Kaupasta .

Käyttökustannusten ja riskien minimoiminen: Törmäyksistä yleiskustannuksiin, noudattamissakkoista liialliseen polttoaineenkulutukseen – kaikkien laivastojen aub directory tulee arvioida toimintansa suurimmat kustannukset ja pyrkiä vähentämään niitä kalustonhallintamenettelyjen avulla.
On jatkuva paine alentaa omistamisen kokonaiskustannuksia , valvoa kuljettajien turvallisuuspolitiikkaa, minimoida riskejä ja lisätä tuottavuutta. Tämän vuoksi kalustopäälliköt käyttävät telematiikkateknologiaa , data-analytiikkaa ja ohjelmistoja, jotka voivat auttaa heitä kohtaamaan monet liiketoiminnan haasteet .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange