Miksi teollisuusblogit toimivat

mielestäsi ajanhukkaa B2B: ssä ? Ammattilaisten keskuudessa tämä markkinointistrategia on järkevämpi kuin koskaan, ja lisäksi sillä on edelleen korkea mahdollisuus monilla aloilla . Haluatko tietää sisältömarkkinoinnin todellisen tuoton ? Me Connextillä haluamme nähdä yrityksesi blogisi kasvavan; Itse asiassa jotkut asiakkaistamme ovat tehneet blogistaan ​​kansainvälisen referenssin alle vuodessa. Haluatko tietää, kuinka voit muuttaa blogistasi liiketoimintatyökalun ? Pysy sitten kanssamme 3 minuuttia.

Sisältömarkkinointi toimialalla: näkyvyys, johtajuus ja rekrytointi

Tiedämme Connextillä erittäin hyvin, mitä ongelmia teollisuusyritysblogin luomisessa ja päivittämisessä on . Nämä kysymykset ovat varmasti tuttuja: Mistä kirjoitan? Kuka kirjoittaa jotain niin teknistä? Onko blogin ansiosta lisää asiakkaita? Miten voimme sijoittaa blogimme? Miksi verkkosivuilla ei käytetä? Ei, emme ole ennustajia, olemme yksinkertaisesti nähneet liian monia yritysblogeja, jotka ovat päätyneet unohduksiin.

Tämä kiinnostaa sinua: Kuinka kirjoittaa blogia , jos olet teollisuusyritys

Sisältöä luotaessa on tärkeää tehdä selväksi kaksi asiaa:

Emme kirjoita tiimillemme, kumppaneillemme tai asiakkaillemme. Sisäistä viestintää käsitteleviä artikkeleita lukuun ottamatta ensimmäinen tavoite on kirjoittaa niille, jotka eivät vielä tunne meitä. Tällä tavalla jokaisen viran tehtävänä on tarjota arvoa , nostaa tarpeita ja ratkaista ongelmia. Vain tällä tavalla pystymme herättämään potentiaalisten asiakkaiden huomion.
Kirjoitamme luodaksemme seuraavan vaiheen. Yleinen virhe on kirjoittaa projektin ihmeistä tai antaa pelkkä yrityksen mielipide alaa kiinnostavasta aiheesta. Muista, että meidän ei tule tyytyä siihen, että käyttäjä saapuu verkkosivustollemme, ratkaisee ongelman tai tyydyttää kiinnostuksen ja lähtee jatkamaan selaamista kilpailijoidenne joukossa. Kirjoita käyttämällä kaikkia tarvittavia resursseja, jotta lukijasi haluaa tietää sinusta enemmän. Tämä on paras tapa parantaa tuloksia.
Kuinka voin kääntää tämän kaiken paperille? Strategian noudattaminen: Inbound-markkinointi . Tämä sinulle todennäköisesti jo tuttu menetelmä keskittyy tulosmarkkinointiin , joka saa sinut muuttamaan sirua ja 2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti hyödyntämään sisällön mahdollisuuksia luodaksesi mahdollisuuksia ja houkutellaksesi liiketoimintaa.

 

Mitä B2B-sisältömarkkinointi tekee yrityksellesi, jos puhut Inboundia?

2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti

Vahvistat näkyvyyttäsi
Jos tunnet ostajapersoonasi erittäin hyvin, tiedät, mitä sisältöä heidän tarvitsee lukea. Tämän ansiosta voit luoda sisältöä, joka yhdistää asiakkaisiisi ja vahvistaa näkyvyyttäsi eri kanavissa: Google-hauissa, sosiaalisissa verkostoissa, foorumeilla ja ryhmissä jne.

Opi määrittelemään ostajapersoonaasi tämän ilmaisen oppaan avulla

Saat lisää liidejä ja SQL:ää (Sales Qualified Leads)
Potentiaalisten asiakkaiden tavoittaminen on sisältömarkkinoinnin syy. Blogisi ja dataa vastaan ​​ladattavat resurssit nostavat konversioprosenttisi pilviin. Tarkemmin sanottuna sisällön kautta syntyy kolme kertaa enemmän christmas newsletter template in stripo viittauksia kuin perinteisellä markkinoinnilla. Eikö viime messusi toiminut sinulle hyvin? On olemassa kannattavampia vaihtoehtoja!

“Sisältömarkkinointiinstituutti (CMI) toteaa agb directory tutkimuksessaan B2B Content Marketing: 2016 Benchmarks, Budgets and Trends , että liidien hankinta on prioriteetti 85 %:lle yrityksistä.”

Parannat Lead-kasvatusta
Sisältömarkkinointi on paljon muutakin kuin blogin päivittämistä. Luomalla kiinnostavia artikkeleita eri aiheista ja hyökkäämällä potentiaalisiin asiakkaisiisi heidän ostosyklinsä eri vaiheissa tarjoaa myyntitiimillesi erittäin tehokkaan työkalun.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange