Kuljettajien turvallisuuden muuttaminen kaluston menestykseksi

Kuljettajien turvallisuus on monelle kalustolle etusijalla, mutta politiikan toteuttaminen käytännössä voi olla haastavaa. Geotab haastatteli Erin Gilchristiä, Safelite AutoGlassin kalustotoimintojen johtajaa , parhaista käytännöistä onnistuneen kaluston turvallisuusohjelman rakentamiseksi . North American Fleet Association (NAFA) myönsi Gilchristille vuoden 2016 Flexy for Corporate Fleet Safety for Excellence in Corporate Fleet Safety -palkinnon.

GEOTAB: Safelite AutoGlass tunnetaan keskittymisestään kuljettajan turvallisuuteen. Kerro meille kalustosi turvallisuusohjelmastasi.

GILCHRIST : Suojellaksemme kuljettajiamme sekä muita tiellä jakavat kuljettajia Safelite tunnisti mahdollisuuksia turvallisuuden lisäämiseen. Totesimme, että telematiikka auttaisi meitä mittaamaan riskialtista kuljettajan käyttäytymistä seuraamalla kiihtyvyyttä, jarrutusta, kaarreajoa, turvavyön käyttöä ja ylinopeutta. Useiden Safeliten sidosryhmien joukossa omaksuimme telematiikan auttaaksemme parantamaan pitkäaikaista turvallisuuskulttuuriamme.

GEOTAB Kuinka onnistuit ohjelman käyttöönottoon

GILCHRIST : Pilotimme telematiikkaa 100 ajoneuvossa kolmella eri markkina-alueella. Kun tajusimme sijoitetun pääoman tuottoprosentin, esitimme sen johtajille ja B2B-sähköpostiluettelo saimme sisäänoston kentältä. Rakennamme ohjelmaamme yhteistyössä HR-, riski-, alan johtajien kanssa ja teimme yhteistyötä muiden sisäisten sidosryhmien sekä alan asiantuntijoiden kanssa.

B2B-sähköpostiluettelo

GEOTAB: Mitkä ovat parhaat vinkkisi kalustopäälliköille uuden turvallisuusohjelman perustamiseen?

GILCHRIST : On tärkeää olla realistinen tavoitteita asetettaessa. Tyhjäkäyntitavoitteidemme asettamiseksi oli tärkeää ottaa huomioon erilaiset säät vuodenaikojen ja maantieteellisten olosuhteiden mukaan sekä ymmärtää, kuinka teknikot käyttävät ajoneuvojaan.

Onnistuneeseen ohjelmaan on kolme tärkeää vaihetta:

Käytä aikaa saadaksesi käytäntösi kuntoon ennen tekniikan käyttöönottoa.
Hanki sisäänosto ylimmältä johdolta kuljettajiin ja kaikkiin siltä väliltä.
Integroi IT, telematiikka ja kalustonhallintayhtiö. Kommunikoi hyvin, aikaisin ja usein kuljettajien kanssa.

GEOTAB: Kuinka kaluston johtajat voivat ymmärtää paremmin kuljettajiaan ja ajoneuvojaan?

GILCHRIST : Aja kuljettajien kanssa ymmärtääksesi, mitä he tarvitsevat ja miten he tekevät työnsä. Kannusta toimittajakumppaneita tekemään samoin.

GEOTAB: Sisäänoston ja osallistumisen varmistaminen voi olla haastava tehtävä. Kuinka kasvatat kuljettajien hyväksyntää ja noudattamista?

GILCHRIST : Huomasimme jo varhain, että rakentaaksemme uskottavuutta kuljettajien keskuudessa meidän on varmistettava, että ohjelma huomioi heidän työnsä, ajoneuvonsa sekä missä ja miten he työskentelevät.

GEOTAB: Mitä työkaluja otit käyttöön motivoidaksesi kuljettajia osallistumaan?

GILCHRIST : Otimme käyttöön turvallisuustuloskortin ja käynnistimme sitten joutokäyntikilpailun vuonna 2014. Jokaisella markkinoilla oli oma perustavoitteensa ja rahakannustin tiiminsä palkitsemiseksi. Jotkut markkinat itse asiassa lahjoittivat rahapalkintonsa vaikeuksissa oleville yhteistyökumppaneille. Rakensimme energiaa kilpailun ympärille ja tarjosimme harkinnanvaraisia ​​dollareita hyvin toimiville markkinoille, jotka eivät voineet voittaa, koska niiden mahdollisuudet olivat rajalliset.

GEOTAB Mikä rooli telematiikalla on ollut turvallisuusohjelmassasi

GILCHRIST : Safelite käyttää telematiikkaa puhuakseen suoraan kuljettajien kanssa, tarjotakseen valmennusta ja oikeaa käyttäytymistä juuri nyt. Käytämme telemaattisia Shvatite ključne pokazatelje učinka tietoja myös raportoidaksemme ajoneuvojen kunnosta sekä analysoidaksemme polttoaineen täyttöjä ja ennaltaehkäisevää huoltoa.

Muut yhtiömme sidosryhmät ymmärtävät telematiikkainvestointimme edut kuljettajien käyttäytymisen muuttamisessa.

GEOTAB: Safelite on saavuttanut mahtavia alb directory tuloksia. Miten rakennat turvallisuusohjelman menestystä?

GILCHRIST : Jatkamme ryhmien palkitsemista erinomaisten tulosten saavuttamisesta ja suunnittelemme nyt telematiikkaohjelman toista ja kolmatta vaihetta. Ohjelman painopiste on laajentunut turvallisuudesta ympäristötavoitteisiin ja sen ulkopuolelle. Näemme tuottavuuden lisäykset ja ennakoivan ajoneuvon huollon säästöt hyödyttävät koko organisaatiota.

Kaikkien loistavan suorituksen perusteella olemme valmiita nostamaan rimaa. Haluamme haastaa organisaatiomme, kuljettajamme ja kumppanimme käyttämään teknologiaa ja ennakoivaa analytiikkaa kehittääksemme erottuvia, ammattimaisia ​​kuljettajia.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange