Zašto se isplati oglašavati na Telegramu?

Jedna od platformi koja se najbrže razvija je Messenger Telegram. Tako je krajem 2023. godine u Ukrajini registrirano više od 33 tisuće aktivnih kanala s ukupnim brojem pretplatnika većim od 282 milijuna. A prema stručnjacima, do kraja 2024. godine ukupan broj korisnika Telegrama mogao bi premašiti milijardu. Prema Kantar Ukraine, ako je prije prosječni korisnik provodio 5 minuta dnevno na Telegramu, od veljače 2022. ta se brojka povećala na 40 minuta dnevno. Uvjeravaju li vas ove činjenice doista da se isplati promovirati vaš brend na ovoj platformi? Danas je oglašavanje u Telegramu jedan od važnih načina komunikacije s velikom publikom potencijalnih klijenata. Stoga je vrijeme da smislite kako pokrenuti plaćenu promociju na ovoj platformi.

Telegram oglasi – što je to?

Oglašavanje na Telegram kanalima pokreće se na službenoj platformi Telegram Ads, koju su razvili kreatori glasnika. Omogućuje vam izradu i prilagodbu reklamnih kampanja, odabir ciljane publike i optimiziranje oglasa za postizanje vaših ciljeva. Oglasi pokrenuti putem oglasne platforme Telegram bit će prikazani korisnicima društvene mreže koji nemaju premium pretplatu. Dalje ćemo vam reći kako raditi s ovom platformom, što su telegram oglasi i koji drugi načini privlačenja kupaca na Telegram.

Oglašavanje u Telegram oglasima dobar je način za promociju gotovo svakog posla. Na ovaj način informatičke tvrtke, agencije za zapošljavanje, proizvođači odjeće, tvrtke koje pružaju obrazovne, pravne ili marketinške usluge podsjećaju na sebe i privlače nove klijente.

Pokretanje oglašavanja u Telegrako Kupite SMS uslugu bismamu može pomoći u rješavanju sljedećih problema:

  • jačanje lojalnosti publike marki;
  • stvaranje potražnje za proizvodom;
  • povećanje dosega publike;
  • kretanje korisnika kroz prodajni lijevak prema konverziji;
  • povećan angažman.

Kupite SMS uslugu

Ako je potrošač već upoznat s brendom i vidio je oglas na nekom od svojih omiljenih Telegram kanala, povećavaju se šanse da će kupiti reklamirani proizvod. Ali u isto vrijeme, ako govorimo o proizvodima koji zahtijevaju dublje uranjanje u ko 27 примера за ефективни кръстосани продажби, които бизнесът трябва да … ntekst i integrirani pristup, najava može postati poticaj za prikupljanje informacija. Da biste to učinili, osoba se pretplati na kanal ili prijeđe na bota, a nakon nekog vremena može postati vaš novi klijent.

Vrste oglašavanja u Telegramu

Počnimo s činjenicom da oglasi u telegramu nisu jedini način postavljanja oglasa u popularni glasnik. Tvrtke mogu koristiti nekoliko fo siza bzb directory datak rmata promocije. Razgovarajmo o značajkama svakog od njih.

Postavljanje oglasa na Telegram kanalima

Sigurni smo da ste svjesni što su affiliate marketing i nativna integracija. Dakle, ova načela interakcije između brendova sa sličnom publikom ukorijenila su se u popularnom messengeru. Na primjer, možete izravno kontaktirati vlasnike kanala ili admin tim i dogovoriti suradnju. Ova je opcija prikladna za mala poduzeća.

Kupite SMS uslugu

Kako izgledaju dinamički banneri

Većina narudžbi u internetskoj trgovini vrši se nakon ponovljenih posjeta stranici. Uostalom, čovjek nije uvijek spreman kupiti ovdje i sada. Kako osigurati […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange