Μπορεί το eLearning να μειώσει το Burnout;

Μπορεί το eLearning να  Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η. E επαγγελματική εξουθένωση ήταν ένας όρος που αναφέρεται στους ανθρώπους σε συνδυασμό με. A διαφορετικά επίπεδα στρες. Τώρα, όμως, τοΠαγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)έχει ενημερώσει τον δικό της ορισμό του. P όρου στο διαγνωστικό εγχειρίδιο Διεθνούς Ταξινόμησης Νοσημάτων. Ως εργοδότης, η πρόληψη της επαγγελματικής εξουθένωσης πρέπει να γίνει κορυφαία προτεραιότητα προκειμένου να βελτιωθεί η δέσμευση, η διατήρηση και η υγεία των εργαζομένων.

Μια μελέτη της Gallup το 2018 διαπίστωσε

ότι έως και το 23 τοις εκατό των εργαζομένων αναφέρουννιώθετε άγχος για τη δουλειά όλη την ώρα. Καθώς η επαγγελματική εξουθένωση αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ως πρόβλημα στους χώρους εργασίας σε όλο τον κόσμο, αυτό θέτει το ερώτημα: «Μπορεί η ηλεκτρονική μάθηση να μειώσει την επαγγελματική εξουθένωση;»
Ορισμός εξουθένωσης
Αυτό που είναι μοναδικό στον ορισμό του όρου επαγγελματική εξουθένωση από τον ΠΟΥ είναι ότι πλέον είναι συγκεκριμένος για τον χώρο εργασίας. Ο ενημερωμένος ορισμός αντικατοπτρίζει τρία βασικά συμπτώματα που, με την πάροδο του χρόνου, εξελίσσονται σε χρόνιο και ανεξέλεγκτο στρες στο χώρο εργασίας. Αυτά τα συμπτώματα είναι:

Μειωμένη επαγγελματική παραγωγικότητα

Αρνητικά ή αποστασιοποιημένα συναισθήματα από την καριέρα του εργαζομένου
Εξάντληση ή πολύ χαμηλή ενέργεια
Αναγνώριση εξουθένωσης στον εργασιακό χώρο
Εκτός από τη δημιουργία μιας συλλογικής και με σεβασμό. Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου  κοινότητας όπου οι εργαζόμενοι αισθάνονται ασφαλείς, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν τώρα ότι οι εργοδότες πρέπει να διαδραματίσουν προληπτικό ρόλο στην πρόληψη της επαγγελματικής εξουθένωσης και στην αντιμετώπισή της όταν ένας εργαζόμενος ή μια ομάδα φαίνεται να υποφέρει.

Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου

Οι εργοδότες γνωρίζουν ότι οι εργαζόμενοι

με μειωμένο άγχος τείνουν να αποδίδουν.  καλύτερα, να Kako poslati faks s računala  αλληλεπιδρούν με τους συναδέλφους τους πιο αποτελεσματικά και να προσεγγίζουν.P την εργασία με εξαιρετική νοοτροπία. Το να γνωρίζετε τι προκαλεί την επαγγελματική εξουθένωση και να aero leads  εφαρμόσετε μέτρα. R για να περιορίσετε την επιρροή της στις ομάδες και τους υπαλλήλους σας είναι τα πρώτα βήματα. A για τους εργοδότες και τους διευθυντές για να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα.

Ένα εύκολο μέρος για να ξεκινήσετε είναι

να κοιτάτεπου δεν έχει χρησιμοποιήσει τις ημέρες των διακοπών του και το ρεπό τους. Μια μελέτη της Deloitte διαπίστωσε ότι μόνο ένας στους τέσσερις εργαζομένους είχε ασκήσει ακόμη και το ρεπό που τους χορηγήθηκε ως επίδομα. Το Burnout είναι επίσης πιο πιθανό να συμβεί όταν οι εργαζόμενοι:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange