Υπάρχει Ιδανικό Ποσό Διαρκούς Εκπαίδευσης Εργαζομένων;

Υπάρχει Ιδανικό Ποσό Διαρκούς  Σύμφωνα με το LinkedIn’sΈκθεση.  Μάθησης Εργατικού Δυναμικού 2018, ένα εκπληκτικό 94% των ερωτηθέντων είπε ότι θα έμεναν σε μια εταιρεία. T περισσότερο εάν ο εργοδότης τους επένδυε στην καριέρα τους. Με ένα τέτοιο ποσοστό απόκρισης, είναι. E εντελώς σοκαριστικό ότι σύμφωνα με τοΓραφείο Εργασίας και Στατιστικής των.  ΗΠΑ, εταιρείες με λιγότερους από 100 υπαλλήλους παρέχουν μόνο 12 λεπτά εκπαίδευσης το μήνα, ενώ εταιρείες με 100 έως 500 υπαλλήλους παρέχουν 6 λεπτά το μήνα.

Αρκούν όμως 12 λεπτά προπόνησης το μήνα

Είναι αυτό το γλυκό σημείο που αναζητούν οι εργαζόμενοι ή ψάχνουν για πιο εις βάθος εκπαίδευση; Φυσικά, δεν θα υπάρχει μια ενιαία απάντηση για όλους, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε ποιο είναι το ιδανικό ποσό – και η καλύτερη μέθοδος παράδοσης – εκπαίδευσης για τον οργανισμό σας.
Εκπαίδευση εργαζομένων: Τότε και τώρα

Η έλλειψη κατάρτισης δεν ήταν πάντα

πρόβλημα στο εργατικό δυναμικό – ή τουλάχιστον όχι σε Λίστες φαξ  αυτόν τον βαθμό. Σύμφωνα μεPeter Capelli, διευθυντής του Κέντρου Ανθρώπινου Δυναμικού του The Wharton School, το 1979 ο μέσος νέος εργαζόμενος λάμβανε 2,5 εβδομάδες ετησίως εκπαίδευσης. Μέχρι το 1995, αυτός ο χρόνος εκπαίδευσης μειώθηκε σε μόλις 11 ώρες ετησίως – μια τεράστια πτώση, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ περισσότερο από ό,τι λαμβάνουν οι περισσότεροι εργαζόμενοι αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, μέχρι το 2011, μόνο το ένα πέμπτο των εργαζομένων είχε αναφέρει ότι είχε λάβει εκπαίδευση στην εργασία τα τελευταία πέντε χρόνια.

Λίστες φαξ

Τι οδήγησε λοιπόν σε αυτή τη μετατόπιση

Ο Capelli πρότεινε ότι είναι θέμα κόστους. Κατά την Priprema za sajam: kako se organizirati | Bonus: kontrolni popis  επανεξέταση των προϋπολογισμών, οι οργανισμοί συχνά ανησυχούν για τη δαπάνη χρημάτων για την εκπαίδευση εργαζομένων που μπορεί να μην έχουν την τάση να παραμείνουν. Δυστυχώς, αυτό έχει οδηγήσει σε μια κατάσταση όπουοι εργαζόμενοι αισθάνονται υποχρεωμένοι να φύγουντις θέσεις τους γιατί δεν βλέπουν δυνατότητες ανοδικής ανάπτυξης.

The Millennial Impact

Μέσα στο ίδιο άρθρο που αναφέρθηκε ο Capelli, αΔημοσκόπηση. D της Gallupαναφέρθηκε ότι διαπίστωσε ότι οι Millennials ασχολούνται λιγότερο με τις. S δουλειές τους πλήρους απασχόλησης και ότι σχεδόν τα μισά από τα άτομα. S που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν ελεύθεροι. O επαγγελματίες aero leads  μέσα στους 12 προηγούμενους μήνες. Από αυτούς που ανέφεραν ότι. P έχουν στραφεί στον ελεύθερο επαγγελματία, το 64% από.P αυτούς είπαν ότι το έκαναν από επιλογή, όχι από ανάγκη. T και πάνω από το ήμισυ του συνόλου των ελεύθερων επαγγελματιών (56%) ανέφεραν ότι ανέλαβαν εθελοντικά εκπαίδευση σχετικά. P με τις δεξιότητες για να προωθήσουν τις ευκαιρίες ελεύθερου επαγγελματία.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange