Linkmaskering i 2024: Om fornuften og nonsensen i denne metode

Lad os starte helt fra begyndelsen. Enhver, der har beskæftiget sig mere detaljeret med teknisk SEO i de senere år, vil helt sikkert være stødt på de følgende to udtryk.

linkmaskering
Linkmaskering betyder at gøre et link uigenkendeligt for Googlebot. Klikelementet bør dog forblive det samme for brugeren, så de ikke bemærker nogen forskel i forhold til et normalt link eller klikbart element på hjemmesiden. Det betyder, at princippet om “jeg klikker på et element og bliver derefter dirigeret til en anden side eller funktion” stadig forekommer helt normalt for brugeren. For Google er dette link dog praktisk talt ikke-eksisterende.

PageRank Sculpting

Sammenfattende kan du Faxlister sige, at linkmaskering var og er en metode til PageRank-skulptur, men anvendelsen og fortolkningen af ​​denne metode har ændret sig noget. I princippet er udtrykket PageRank sculpting stadig korrekt, for hvis et webstedsdokument arver en PageRank, ønsker Google at undersøge dette dokument og indeksere det, hvis det er nødvendigt. PageRank-skulptur er et forsøg på at “holde” PageRank væk fra sider, som du ikke ønsker at indeksere. Med andre ord dirigerer du PageRank til andre, vigtigere sider.

Hvad er målet med linkmaskering, og hvordan fungerer det?

Faxlister

Som nævnt ovenfor blev der nogle gange gjort forsøg på at skjule links fra for at narre Google eller brugere. I dag bruges dette paradigme mere for at undgå at kommunikere “værdiløse” URL’er til Google . Med andre ord URL’er, der ikke er relevante for en søgemaskine. Dette hjælper frem for alt med at optimere gennemgang og indeksering af hjemmesidedokumenter. Der er forskellige måder at implementere dette på. Men aleart news og jeg vil give dig en spoiler, virker de fleste af metoderne ikke længere på Google.

Linkmaskering ved hjælp af Base64-kodning

Lad os starte med Farektan kuɗi ɗaya kawai amma yana iya samun daraktocin kuɗ Base64-metoden. Webudviklere er helt sikkert fortrolige med kodning af indhold, links eller elementer ved hjælp af Base64-algoritmen. Den grundlæggende idé er, at URL’en bag et link ikke kan genkendes som sådan, men er kodet eller krypteret . Sådanne krypterede URL’er ser sådan ud i kildekoden:

For at finde ud af, hvad der gemmer sig bag denne kryptiske linje, kan du bruge værktøjer som base64encode til at dekryptere indholdet af denne chiffer direkte. Hvis du leger lidt med det, vil du også få en fornemmelse af, hvordan denne kryptering fungerer. I de fleste tilfælde indlæses et JavaScript, der uddrager URL’en fra chifferen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange