Covid-19:n hillitseminen: pysy näkyvissä ja hanki liidejä B2B-markkinapaikan ansiosta

Yli vuosi sitten Ranska astui sulkutilaan taistellakseen Covid-19-epidemian leviämistä vastaan. Terveyskriisin jatkumisen jälkeen on perustettu kolmas eristys, kaikki B2B-messut ja -tapahtumat ovat edelleen keskeytettyinä ja etätyötä vahvistetaan. Joten miten voit jatkaa liidien luomista, kun kaikki toiminnan osa-alueet ovat hitaita? Mitä jos B2B-markkinapaikka olisi ratkaisu kriisin ja eristyneisyyden torjumiseen…

Heti kun olet  olet näkyvissä 365 päivää vuodessa, seitsemän päivää viikossa . Siten ne tarjoavat sinulle näkyvyyttä hakukoneissa, jota on lähes mahdotonta saavuttaa yksin verkkosivustollasi.

Merkittävä voimavara Job Function Email -tietokanta vankeusajan aikana. Normaaliaikoina 90 % ostajista käyttää internetiä ennen päätöksentekoa (Google-tutkimus) , mutta nykyään he kaikki tekevät etätyötä, joten heillä on enemmän aikaa selata valmistajien osastoja ja vertailla tarjouksia . Voimme selvästi päätellä, että 100 % B2B-ostajista löytää tällä hetkellä Internetistä kaiken päätöksentekoon tarvittavan tiedon.

Job Function Email -tietokanta

Ilman maantieteellistä estettä

Vaikka messut ovat rajoitettuja tietylle maantieteelliselle alueelle, markkinapaikoilla ei ole rajoja. Ei sijaintirajoituksia, valuma-alueesi ei ole enää rajoittunut osastolle tai alueelle, olet näkyvissä kaikkialla maailmassa sijainnistasi riippumatta! Alueellisia myyntitoimistoja ei enää tarvitse tehdä kansallisessa mittakaavassa.

Vaikka sinulla olisi erittäin hyvin referoitu verkkosivusto, muista, että rakennustuotteet ovat monimutkaisia ​​tuotteita. Sähköinen kaupankäynti ei ole kovin tehokas kanava tällä alalla. Tämä monimutkaisuus edellyttää säännöllistä vaihtoa asiakkaan ja valmistajan välillä , jotta voidaan taata täydellinen yhteensopivuus reseptiä määräävän lääkärin ja tuotteen teknisten ominaisuuksien välillä . Etämyynti ei siis voi voittaa. 

Pystyykö tuote vastaamaan tarpeeseen tarkasti? Vain todellinen vaihto osapuolten välillä tekee mahdolliseksi määrittää tämän! Päättäjät ja toimittajat yhdistävä B2B-markkinapaikka auttaa edistämään vaihtoa ja viestintää. 

Virtuaaliosastollesi tulevat asiakkaat tulevat vastaamaan tiettyyn tarpeeseen. Useimmat heistä ovat kiinnostuneita tuotteistasi ja palveluistasi, ja heillä on lyhyen tai keskipitkän aikavälin ostosuunnitelma. Tarjouspyynnöt tallennetaan ja käsitellään reaaliajassa. Tämä maksimoi mahdollisuutesi tuottaa laadukkaita liidejä, jotka voit muuttaa asiakkaiksi.

 

Tunnista uusia liiketoimintamahdollisuuksia

B2B-markkinapaikat tarjoavat jaetun tarjouksen kaikilta tietyn alan toimijoilta. Ne muodostavat siten etuoikeutetun nyèl konpayi Chinwa yo ak talan yo te anko kanavan B2B-ostajalle, jolle ne tarjoavat kaikki päätöksentekoon tarvittavat elementit: täydelliset tekniset tiedot, mahdollisuus vertailla tarjouksia, esittelyvideoita jne. Siten niiden avulla voit tavoittaa mahdollisia asiakkaita, jotka eivät koskaan tekisi sen verkkosivustollesi.

B2B-markkinoilla oleminen ei rajoitu vain tuotteidesi esittelyyn osastolla. Alustan avulla voit myös tavoittaa a complete list of unit phone numbers potentiaalisia asiakkaita käyttämällä kohdistettuja markkinointitoimia, kuten:

  • Sähköpostin lähettäminen  pätevän tietokannan  avulla
  • Näyttö :  mainospaikka
  • Uudelleenkohdistaminen  : uudelleenkohdistaminen aikeista, jotka ovat vierailleet osastollasi heidän verkkoselailunsa

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange