Teollisuuden markkinoinnin trendit

Historiallisesti ala ei käsitellyt “markkinointia”… Ilman likaista sanaa B2B-markkinoinnin mekaniikka oli melko kaukana työelämän suhteista, hyvin suoria, kasvokkain, messuilla. Mutta maailma on muuttunut, toimiala on muuttunut ja… ostajat myös! Ostomatkat ovat digitalisoitumassa – ainakin osittain – ja teollisuuden toimijoiden on sopeuduttava näihin uusiin toimintatapoihin. Nykyään teollisen markkinoinnin ja B2B-liidien luomisen huomiotta jättäminen voi tulla kalliiksi!

Teollisuuden markkinoiden 4 erityispiirrett

B2C:ssä tuottajat tavoittelevat erittäin suuria potentiaalisia markkinoita. Valmistajat puolestaan ​​asettuvat pienemmille B2B-markkinoille : asiakkaita on kymmeniä tai jopa satoja, mutta harvoin enemmän! Asiakkaiden ja toimittajien välisen riippuvuuden riski on paljon suurempi: jokainen mahdollisuus on tärkeä. Haluatko tuottaa laadukkaita liidejä? Älä epäröi asettaa viestinnän laatua etusijalle hienon kohdistuksen sijaan liian laajalle yleisölle viestittämisen sijaan.

Teollisuustuotteet täyttävät erittäin tiukat vaatimukset. Teollisuusasiakkaiden erityispiirre on kuitenkin se, että he turvautuvat usein tuen ja avun (asennus, huolto, korjaus) puoleen. Monimutkainen tuote yhdistetään yleensä myös toisiaan täydentäviin tuotteisiin ja palveluihin. Siksi on tärkeää jatkaa kommunikointia asiakkaiden kanssa. Työskentele uskollisuustarjousten parissa , jotta ne jatkavat yhteistyötä kanssasi mahdollisimman pitkään!

Heterogeeniset teollisuusmarkkinat

  • Monipuolisuus käyttösektoreilla , riippuen yrityksen toiminnasta
  • Yrityksistä itsestään johtuva monimuotoisuus (koko, asema jne.)
  • Maantieteellisestä sijainnista johtuva monimuotoisuus
  • Ostokäyttäytymisestä johtuva monimuotoisuus

Voit käsitellä tätä monimuotoisuutta määrittelemällä selkeästi tavoitteesi (yritys + asema).

B2B-ostokäyttäytyminen on hyvin spesifistä – varsinkin teollisuusympäristössä! Se mobilisoi useita sidosryhmiä , ja Osta joukkoviestipalvelu siinä on otettava huomioon tekniset parametrit. Ostoprosessi ei ole spontaani, vaan useiden päättäjien laskelmat ja vaikuttavat . Ota budjetointisi huomioon, että jokaisen markkinoinnin tuoman liidin toteutuminen voi kestää useita kuukausia!

Osta joukkoviestipalvelu

Jotkut B2B-teollisuuden markkinoinnin trendit

Markkinointiosasto planifye yo mete kanpe konpayi nan Almay alalla ? Mikä hullu idea… Ja silti: vaikka jotkut vastustavat sitä edelleen, markkinointiosaston perustaminen on tulossa suositummaksi. Yksinkertaisesti siksi, että tällainen palvelu pystyy tarjoamaan sinulle toiminnallisia vipuja automaattisesti lisäämään liidejä ja  ROI:ta  (myynti, liikevaihto ja marginaali).

Teollisuusyritykset ovat aina pystyneet hyödyntämään teknologisia innovaatioita. Nykyään teollinen markkinointi a complete list of unit phone numbers osaa muuttaa yhdistetyt objektit (IoT ja IIoT), big datan ja älykkään datan avainargumenteiksi korostaakseen erityyppisiä tuotteitaan.

Digitaalisen muutoksen seuraukset vaikuttavat myös tapaan, jolla esität itsesi mahdollisille asiakkaille. Valmistajat alkavat ymmärtää a inbound -markkinoinnin  tärkeyttä tarjotakseen potentiaalisille potentiaalisille markkinoille monipuolista sisältöä (artikkeli, valkoinen kirja, video) osoittaakseen asiantuntemuksensa ja luodakseen siten pätevämpiä liidejä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange