Crni petak i subota za mala poduzeća: konačan vodič za 2020

Tri najvažnija dana u godini za velike trgovce na malo i lokalne tvrtke su crni petak, subota za mala poduzeća i kibernetički ponedjeljak. Iako je 2020. bila užurbana godina za mnoge vlasnike malih tvrtki, sezona blagdanske kupnje još uvijek predstavlja veliku priliku da se osigura veća prodaja.

Ovi datumi obično označavaju početak sezone blagdanske kupnje za kupce koji preferiraju kupnju putem interneta, kao i one koji preferiraju kupnju u fizičkim tvrtkama.

Kada su crni petak i subota za mala poduzeća u 2020.?

Ako još niste počeli, još nije kasno da pripremite Funkcije baze podataka e-pošte svoju tvrtku da napreduje u ovom profitabilnom razdoblju. Ako dobro odigrate svoje karte, to bi mogla biti vaša prilika za povećanje prihoda tijekom pandemije . Evo kako vaša tvrtka može povećati prodaju i sigurno optimizirati broj blagdanskih kupaca koji žele iskoristiti vaše virtualne ili osobne Cyber ​​ponedjeljak rasprodaje, rasprodaje Crnog petka i rasprodaje subotom za mala poduzeća u 2020. godini.

U 2020. Crni petak pada 27. studenog (dan nakon Dana zahvalnosti). Zatim slijedi Small Business Saturday 28. studenog i Cyber ​​ponedjeljak 30. studenog.

funkcije baze podataka e-pošte

Priprema vaše male tvrtke za Crni petak: Mjere opreza za COVID-19, marketing i više

COVID-19 je utjecao na poslovanje u cijelom svijetu, ali budite Πριν πόσο καιρό ιδρύθηκε η εταιρεία; uvjereni. Da nije uništio lokalna mala poduzeća u Americi . S tim u vezi, još uvijek je od ključne važnosti da. Se vlasnici malih tvrtki pripreme za priljev rasprodaja koje bi mogli. Doživjeti na Crni petak i okolne blagdanske rasprodaje ove godine – samo na drugačije načine nego prošlih godina.

Za fizičke tvrtke, pobrinite se da se pridržavate smjernica CDC-a u vašem području kako biste stvorili najsigurnije moguće okruženje za svoje osoblje i klijente. Ovisno o vašem poslu, to može uključivati:

Osiguravanje da su zalihe i inventar u potpunosti opskrbljen

Na stranu logistika, ne zaboravite na marketing asb directory svoje tvrtke kako biste povećali prodaju Crnog petka. Najsigurniji način za najavu i promoviranje nadolazećih blagdanskih rasprodaja jest korištenje društvenih medija. Oglasa i drugih digitalnih strategija (navedenih u nastavku) koje optimiziraju. Fizičko distanciranje i smanjuju osobni kontakt što je češće moguće.

Small Business Saturday logotip, slike i naslovna fotografija koje možete koristiti u marketingu

Znate da sudjelujete u Small Business Saturday, ali kako će vaši kupci?

Razmislite o reklamiranju svog sudjelovanja u Small Business Saturday kako biste pridobili nove poslove od lokalnog stanovništva koje vas podržava.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange