Tundke oma vaatajaskond looge ostja persoonasid

Alustuseks tehke kindlaks oma ideaalsete klientide peamised omadused. Vaadake nende tööstust, töörolli ja ettevõtte suurust. Mis on nende valupunktid? Mis motiveerib neid ostma? Need üksikasjad aitavad teil luua elava ja konkreetse pildi sellest, kelleni soovite jõuda.

Järgmisena kasutage seda teavet ostjaisikute loomiseks – oma ideaalsete klientide poolväljamõeldud esitused. Need peaksid olema üksikasjalikud, hõlmama mitte ainult demograafilist ja firmagraafilist teavet, vaid ka psühhograafiat, nagu hoiakud ja käitumine.

Nendest ostjaisikutest saavad seejärel teie müügistrateegia nurgakivi. Saate kohandada oma sõnumeid, tootepakkumisi ja müügipõhimõtteid vastavalt nende isikute vajadustele ja soovidele. Publiku lähedane tundmine suurendab tõenäolisemalt, et saavutate oma müügipüüdlustega märki.

Parimad sisuturunduse strateegiad iga lehtrietapi jaoks

Nüüd, kui olete välja töötanud oma ostja isikud , uurime, kuidas kasutada sisuturunduse strateegiaid müügilehtri igas etapis, et jõuda nende C taseme täitevnimekiri ideaalsete klientideni ja neid tõhusalt kaasata.

Jaotame selle lehtri etapi järgi:

Lehtri tipp (ToFu)

Selles etapis saavad potentsiaalsed kliendid alles oma probleemidest või vajadustest teadlikuks. Siin on eesmärk neid meelitada ja harida.

  • Harivad ajaveebi postitused:  kirjutage informatiivseid artikleid, mis vastavad levinud küsimustele või lahendavad teie tööstusega seotud probleeme.
  • Infograafika:  jagage visuaalselt ahvatlevaid andmeid või teadmisi, mida saab hõlpsasti seedida ja sotsiaalmeediaplatvormidel jagada.

C taseme täitevnimekiri

  • Sotsiaalmeedia sisu:  kasutage kaasahaaravaid postitusi, lugusid ja videoid, et jõuda laia vaatajaskonnani ja juhtida liiklust oma veebisaidile.
  • E-raamatud ja juhendid:  pakkuge põhjalikku teavet asjakohaste teemade kohta vastutasuks kontaktteabe eest oma meililoendi koostamiseks.

Lehtri keskel (MoFu)

Nüüd mõistab teie publik oma probleemi ja kaalub erinevaid lahendusi. Siin peaks sisu aitama neil oma võimalusi hinnata ja näha teie toodet või teenust parima lahendusena.

  • Võrdlusjuhendid:  looge sisu, mis võrdleb teie toodet või teenust konkurentidega, tuues esile teie ainulaadsed väärtuspakkumised.
  • Juhtumiuuringud:  tutvustage sarnaste väljakutsetega silmitsi seisnud klientide edulugusid ja seda, kuidas teie toode aitas neil neist väljakutsetest üle saada.
  • Veebiseminarid:  korraldage harivaid veebiseminare, mis uurivad huvipakkuvaid teemasid, pakkudes väärtuslikku teavet ja teie toodete/teenuste pehmet reklaami.
  • KKK sisu:  käsitlege levinud küsimusi ja muresid, mis potentsiaalsetel klientidel kaalutlusfaasis tekkida võivad.

Lehtri põhi (BoFu)

Otsusetapis on potentsiaalsed kliendid Offset Fumanto: Avantaĝoj, Malavantaĝoj kaj Kiel Ĝi Funkcias? valmis ostuotsuse langetama. Siinne sisu peaks tugevdama nende valikut ja ajendama neid ostma.

  • Tasuta prooviversioonid/demod:  pakkuge potentsiaalsetele klientidele riskivaba võimalust teie toodet või teenust vahetult kogeda.
  • Tootevideod:  kasutage üksikasjalikke videoid, et näidata oma toote funktsioone ja eeliseid, näidates, kuidas see kasutaja probleemi lahendab.
  • Klientide iseloomustused:  usalduse ja usaldusväärsuse suurendamiseks jagage rahulolevate klientide positiivseid ülevaateid ja iseloomustusi.
  • Sooduspakkumised ja -kupongid:  stimuleerige ostuotsust piiratud aja pakkumiste või eksklusiivsete allahindlustega.

Kõigil etappidel:

  • SEO optimeerimine:  veenduge, et kogu sisu oleks otsingumootorite jaoks optimeeritud, et parandada nähtavust ja ulatust.
  • Meiliturundus:  toetage müügivihjeid isikupärastatud meilikampaaniatega, mis edastavad sihitud sisu ja pakkumisi, mis suunavad neid läbi lehtri.
  • Analüütika ja tagasiside:  jälgige pidevalt sisu toimivust ja koguge tagasisidet, et oma strateegiat optimeerida ja täpsustada.

Iga sisuosa tuleks kujundada lehtri etappi silmas pidades, tagades, et see vastab vajadustele ja käsitleb potentsiaalsete klientide küsimusi või muresid nende teekonna konkreetses punktis.

Integreerige CRM ja müügiautomaatika

CRM-i ja müügi automatiseerimise tööriistad püüavad müügivihjeid erinevatest kanalitest, tagades, et potentsiaalsed kliendid ei libise läbi. Kontaktide automaatse importimisega CRM-süsteemi saavad ettevõtted tagada sujuva ülemineku müügivihje genereerimiselt esialgsele kaasamisele, säästes aega ja vähendades inimlike vigade tõenäosust.

Kui müügivihjed liiguvad lehtrit alla, võimaldavad müügi automatiseerimise tööriistad isikupärastatud suhtlust ulatuslikult, tagades, et potentsiaalsed kliendid saavad asjakohase teabe ja järelmeetmed õigel ajal. See kohandatud lähenemine soodustab sügavamat sidet potentsiaalsete klientidega, muutes neil suurema tõenäosusega järgmisse etappi.

CRM-süsteemid pakuvad tsentraliseeritud platvormi kliendiandmete salvestamiseks ja analüüsimiseks, võimaldades müügimeeskondadel iga potentsiaalse kliendi vajadusi, eelistusi ja käitumist igakülgselt mõista. See ülevaade võimaldab müügiesindajatel kohandada oma esitlusi ja pakkumisi, suurendades konversiooni tõenäosust.

Lisaks pakuvad CRM- ja müügiautomaatikasüsteemid taiyuan mobile phone number list täiustatud analüüsi- ja aruandlusvõimalusi, andes müügijuhtidele selge ülevaate müügilehtri toimivusest. Tuvastades kitsaskohad ja suundumused, saavad ettevõtted teha teadlikke otsuseid oma müügistrateegiate optimeerimiseks, konversioonimäärade parandamiseks ja tulude kasvu suurendamiseks.

Lehtri hilisemates etappides aitavad need tööriistad potentsiaalsete klientide sujuvat üleminekut klientideks, hõlbustades liitumisprotsessi ja tagades positiivse kliendikogemuse .

Automatiseerides haldusülesandeid ja pakkudes müügimeeskondadele vajalikku teavet klientide vajaduste tõhusaks rahuldamiseks, aitavad CRM-i ja müügiautomaatikasüsteemid kaasa klientide suuremale rahulolule ja lojaalsusele.

Kasutage usaldusväärsuse tagamiseks klientide tagasisidet ja edulugusid

B2B-turunduse puhul pole paremat tõendit teie toote väärtusest kui tõelise klientide tagasiside ja edulugude näitamine.

Need autentsed jutustused on elav tõestus teie ettevõtte toimivuse ja usaldusväärsuse kohta. Need on kuldsed piletid potentsiaalsete klientide usalduse võitmiseks ja kindlustunde saamiseks teie pakkumisega tegelemiseks.

Klientide tagasiside ärakasutamiseks peate selle kogumisel olema ennetav. Ärge lihtsalt oodake, kuni see sisse tuleb, vaid küsige seda.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange