Trendovi malih poduzeća koje biste trebali slijediti u 2021

Pitate se koji će trendovi u malim tvrtkama u 2021. biti najutjecajniji?

2020. bila je teška godina za mnoga mala poduzeća. Između globalne pandemije, ekonomske recesije i društvenih potresa, mnoge male tvrtke bile su prisiljene okrenuti se i prilagoditi se kako bi preživjele.

Unatoč brojnim potresima i izazovima, pojavili su se neki zajednički trendovi. Budući da se gospodarska aktivnost očekuje u oporavku tijekom 2021., mala poduzeća moraju biti spremna ako žele iskoristiti nove prilike kako bi osigurala svoju poziciju za dugoročni uspjeh.

Trendovi malih poduzeća koje možete pratiti u 2021

Ako ostanete u tijeku s najvažnijim trendovima malih poduzeća u 2021., vaša će tvrtka moći privući novu publiku, poboljšati produktivnost i u konačnici povećati prihode.

Rad na daljinu

Tvrtke već godinama provode politiku rada Kupite Bulk SMS uslugu od kuće. Iako rad na daljinu nije ništa novo, globalna pandemija 2020. gurnula ga je u mainstream kao jedan od najistaknutijih trendova malih poduzeća za 2021.

Godine 2020., izvješće Sveučilišta Stanford pokazalo je da se procjenjuje da se 42% američke radne snage sastoji od radnika koji rade na daljinu s punim radnim vremenom. Ubuduće mnogi poslovni stručnjaci očekuju da će ovaj trend postati još rašireniji. Do 2025. procjenjuje se da će 70% radne snage raditi od kuće najmanje 5 dana mjesečno.

kupiti masovnu sms uslugu

Generacija Z postaje ciljni kupac

Tehnologije kao što su Zoom i Google Chat omogućile Reka bentuk yang menggerakkan hati orang sebagai PR su zaposlenicima rad na daljinu. U mnogim slučajevima udaljeni zaposlenici zadržali su istu razinu produktivnosti ili veću nego kad su bili u uredu. Zapravo, jedno je istraživanje pokazalo da 94% posto od 800 anketiranih poslodavaca smatra. Da je produktivnost ista ili viša kada osoblje radi na daljinu.

Rad na daljinu također donosi niz drugih prednosti. Uključujući veće zadovoljstvo zaposlenika, veću fleksibilnost i manje troškova koji proizlaze iz smanjenja uredskog prostora.

Male tvrtke mogu koristiti novac koji uštede kako bi se usredotočile na rast

Poput ulaganja u digitalni marketing ili ostvarivanja drugih ciljeva.

Dok su mnoge tvrtke još uvijek usredotočene na youtube user privlačenje milenijalaca. Jedan od najvećih trendova u malim tvrtkama u 2021. bit će usmjeren na generaciju Z.

Pocjene sugeriraju da je 2020. Generacija Z — ili osobe rođene između 1997. i 2012. — činila 40% svih potrošača u Sjedinjenim Državama.

Generaciju Z karakterizira malo ili nimalo sjećanja na svijet prije interneta. Oni također mogu biti etnički najraznovrsnija i najobrazovanija generacija dosad.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange