Kas lühikoodid on TCPA alusel ohutud?

Kas lühikoodid  Contact Center Compliance’is oleme näinud üha rohkem küsimusi -i lühikoodide kasutamisega seotud juriidiliste. Riskide kohta tekstisõnumite saatmiseks, eriti seoses -ga nende kasutamisel. Lühidalt öeldes usume, et TCPA ja TSR-i kohaselt on risk minimaalne, kuid Florida telefonipakkumiste seaduse alusel on esitatud üle 300 ühishagi, tuleks lühikoodistrateegiat hinnata ettevaatlikult. Selles artiklis kirjeldame üksikasjalikult föderaal- ja Florida osariigi seadustest tulenevaid võimalikke riske. Samuti uurime nende numbrite omamisest tulenevat teatud rahalist koormust ja alternatiive, mis võivad kulusid vähendada, minimeerides samal ajal riske.

Autor: Isaac Shloss – 16.05.2024

Selguse ja enesekindlusega vastavusse viimine.
Olge kursis, hoidke end vastavuses.

Kuigi sellel konkreetsel teemal on Florida telefonipakkumiste seaduse  alusel algatatud kohtuasju, ei ole ma föderaalsel tasandil millestki teadlik. See ei tähenda, et föderaalset nõuet poleks, kuid kuna sellel Pole eraõiguslikku Hagide jõustamise õigust, võib see olla põhjus, miks juhtumeid pole olnud. Täpsemalt:

Enamik TCAP-i alusel jõustatakse

seetõttu eraõiguslike hagide alusel. TCPA-l pole selget viidet helistaja ID kuvadele, millest ma olen teadlik; see räägib rohkem tehnoloogiast, mida ei saa kasutada teatud tarbijatega ühenduse võtmiseks. TSR-is seevastu ON selge säte. Jaotises 310.4 öeldakse, et kuritahtlik teleturundustegevus hõlmab järgmist:

Telefoninumbrit ja telefonimüüja nime

Seetõttu kui telefonimüüja operaator on selle kättesaadavaks teinud, ei edastata või edastada ei õnnestu mis tahes helistaja tuvastamise teenusele, mida telefonimüügikõne saaja kasutab; tingimusel, et rikkumine ei ole rikkumine asendada (kõne tegemisel 2024. aasta uuendatud telefoninumbrite loend kogu maailmast kasutatud või selle eest arveldatud nime ja telefoninumbri asemel) selle müüja või heategevusorganisatsiooni nime, kelle nimel telefonikõne tehakse, ja müüja või heategevusorganisatsiooni kliendi- või annetajateeninduse telefoninumber, millele vastatakse tavapärastel tööaegadel ;

Nüüd, kui seda kirjutati, saadi aru

seetõttu et see on seotud standardse helistaja ID-ga tavalisel telefonikõnel. Kui TSR-i laiendati ametlikult tekstidele (mida paljud olid juba mõnda aega seda tõlgendust pidanud), muutub see pisut küsitavamaks. „Telefoninumber” ei ole määratletud termin, seega pole reegel 100% selge, mida see tähendab. Samal ajal ei ole aga määratletud list of 7 must-install wp plugins on ka “kõnet” ega ka seda, mis on “vastus”. Kuigi ma ei ole advokaat, võin väita, et kui “teksti” peetakse “kõneks”, siis kui saate lühikoodi bank email list tagasi saata ja saada  mingisuguse vastuse, siis see “tekst” on see, kuidas te “helistate” lühikood ja vastuseks on teie “vastus”. Lõppkokkuvõttes rakendavad TSR-i valitsusasutused (st FTC või osariigi AG-d), nii et kuna see ei tekita oportunistlikele hagejatele suuri palgapäevi, ei tule seda tüüpi asju liiga sageli ette.

Seevastu on eraõiguslik

Seetõttu hagi esitamise õigus, mis muudab jõustamistoimingute nägemise palju ahvatlevamaks. Selles on kirjas:

On ebaseaduslik, kui isik, kes teeb telefonimüügikõne või põhjustab telefoni müügikõne tegemist, jätab edastamata või ei lase edastada algset telefoninumbrit ja telefoniadvokaadi operaatori poolt kättesaadavaks tehtud telefoninumbrit. advokaat telefonimüügikõne saaja poolt kasutatavale helistaja tuvastamise teenusele. Rikkumiseks ei ole aga kõne tegemisel kasutatud või arveldatud nime ja telefoninumbri asendamine müüja nimega, kelle nimel telefonimüügikõne tehakse, ja müüja klienditeeninduse telefoninumbriga, mis on vastati tavapärasel tööajal. Kui telefoninumber tehakse helistaja tuvastamise teenuse kaudu kättesaadavaks telefonimüügikõne tulemusena, peab advokaat tagama, et telefoninumbril on võimalik telefonikõnesid vastu võtta ja ühendama algse kõne saaja sellisele numbrile helistamisel telefoniga. Advokaadile või müüjale. Kelle nimel telefonimüügikõne tehti. Käesolevas jaotises tähendab mõiste “helistaja tuvastamise teenus” teenust. Mis võimaldab telefoniabonendil saada helistaja telefoninumbri ja võimaluse korral ka. Helistaja nime, mis edastatakse Samaaegselt telefonikõnega ja kuvatakse seadmel ühendatud abonendi telefoniga.

Pange tähele*, et need viitavad “telefonimüügikõnele” eraldi “telefonikõnest”.

Nad määratlevad selgelt esimese termini:

Telefonimüügikõne” tähendab telefonikõne, tekstisõnumi või kõneposti edastamist tarbijale mis tahes tarbekauba või -teenuse müügi taotlemiseks, tarbekaupade või teenuste krediidi pikendamiseks või teabe hankimiseks, mis võib kasutada tarbekaupade või teenuste müügi otseseks müügipakkumiseks või sellistel eesmärkidel krediidi pikendamiseks.

See määratlus mitte ainult ei ütle

teisisõnu et tekstisõnum on osa selle kohaldamisalast, vaid näib ka teadlikult tunnistavat, et “telefonikõne” on “telefonimüügikõnest” eraldi. Loogiliselt võib (ja paljudel on) väita, et Florida osariigi seadus NÕUAB, et kui kasutate helistaja ID jaoks lühikoodi. See lühikood saama kõnesid vastu võtta (mida tehnoloogia ei luba). Kuigi tundub, et sellel pole mõtet, ütleb mu sisetunne, et seda lihtsalt ei võetud muudatusettepaneku kirjutamisel arvesse ja on täiesti võimalik, et järgmistel aastatel tuleb veel üks muudatus. Kuigi te kahtlete, kuidas see on jõustatav. Kui tehnoloogia seda ei võimalda, võib väita vastuargumendina, et teades seda nõuet, poleks turundaja lihtsalt tohtinud Floridas lühikoodi kasutada.

Alternatiivina võiksin vastu väita

Teisisõnu põhikirja täistekst nõuab, et algtelefoninumber edastataks ” kõikidele helistaja tuvastamise teenustele, mida telefonimüügikõne saaja kasutab. Samas punktis märgitakse, et helistaja tuvastamise teenus tähendab teenust, mis võimaldab telefoniabonendil. Saada helistaja telefoninumbrit ja võimaluse korral ka helistaja nime, mis edastatakse samaaegselt telefonikõnega. Pange tähele, et ka see viitab “telefonikõnele”. Kuna telefonimüügikõne määratlus tunnistab telefonikõne ja tekstisõnumi erinevust ning helistaja ID määratlus näib andvat sama kinnitust, võib-olla oli see mõeldud kehtima ainult “traditsioonilise” telefonikõne kohta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange