Mitä uutta MyGeotabissa syyskuu 2024

GO Plan julkaistaan ​​1. lokakuuta: Pääset kaikkiin GO-laitteesi ominaisuuksiin
GO Plan on suunniteltu tarjoamaan parannettua dataa, kattavampia näkemyksiä ja laajennettu yhteensopivuus laajemman tuotevalikoiman kanssa. Tämä muutos on osa Geotabin jatkuvaa pyrkimystä varmistaa, että tarjoamme kumppaneille ja asiakkaille parhaan mahdollisen arvon ja parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kaikki GO-telemaattisen laitteen ominaisuudet ja teho
Parempia ja tehokkaampia datatietoja, mukaan lukien ennakoiva turvallisuus ja huolto
Optimoitu asiakasarvo ja ROI
GO Planin julkaisun myötä otetaan käyttöön GO Anywhere -omaisuudenseurantaohjelman Asset Plan. Omaisuussuunnitelma tarjoaa samat toiminnot kuin nykyinen peruskorkosuunnitelma, joten voit jatkaa omaisuuden tehokasta hallintaa korkealaatuisten tietojen avulla.

Perus- ja sääntely- ja GO-suunnitelma

Kun valmistaudumme GO-suunnitelman julkaisuun, kehitämme perus- ja sääntelyasiakkaiden kokemuksia käytettäessä ominaisuuksia, jotka aiemmin rajoitettiin Pro- ja ProPlus-asiakkaisiin.

Ennen tätä muutosta asiakkaat näkivät Erityinen tietokanta tyhjän sivun, kun asiakkaat käyttivät Pro- tai ProPlus-suunnitelman ominaisuuksia. Jatkossa asiakkaat näkevät seuraavan viestin erityisistä MyGeotabin ominaisuuksista ja/tai kokemuksista, jotka rajoittuvat Pro-, ProPlus- tai GO-suunnitelmaan.

Erityinen tietokanta

Käyttäjät, joilla on KAIKKI Base- tai Regulatory-laitteet tietokannassaan, näkevät seuraavan:

Toimitusauton moottorin tietoprofiili MyGeotabissa

Jos käyttäjän laivasto sisältää Pro-, ProPlus- tai GO-suunnitelman laitteita, niillä on pääsy kaikkiin tuettuihin ominaisuuksiin. Kuitenkin kaikki perus- tai sääntelysuunnitelmaan kuuluvat laitteet, joita ei tueta tietylle ominaisuudelle, sumentuvat alla olevan kuvan mukaisesti.

Omaisuusluettelo, jossa on epäselvyyttä yhteensopimattomuuden vuoksi
Tärkeimmät edut
Parantaa loppukäyttäjän näkyvyyttä GO Planin ominaisuuksiin, ja sitä voidaan käyttää lisäämään lisämyyntiä sovelluksen sisällä.
Tarjoaa perustiedot syyskuusta 2024, jos asiakas päättää päivittää GO-suunnitelmaan, jota voidaan hyödyntää keskittyäkseen turvallisuuteen, kestävyyteen, kunnossapitoon ja muuhun.
Parannetut matkatehtävät lisäämään tarkkuutta
Geotabilla yritämme aina kuunnella palautettasi ja parantaaksemme työkaluja, joihin luotat. Olemme innoissamme voidessamme esitellä uuden kulissien takana tapahtuvan päivityksen Matkahistoria – sivulle MyGeotabissa. Tästä eteenpäin joka kerta, kun kuljettaja vaihtuu, luodaan uusi matka.

Tämä päivitys vastaa seuraaviin haasteisiin

Kuljettajan suorituskyvyn Nola Kudeatu Bezero Erasokor Eta Gatazkatsu Bat Telefonoz seuranta – Älä enää määritä tyhjäkäyntiä väärin väärälle kuljettajalle. Nyt jokaisen kuljettajan toiminta tallennetaan oikein, mikä antaa sinulle aleart news selkeän kuvan siitä, kuka on vastuussa kustakin matkasta.
Matkahistorian tarkkuus – Matkoja ei enää määrätä uudelle kuljettajalle ennen kuin edellinen matka on päättynyt. Tämä varmistaa, että matkahistoriasi on luotettava ja helppo seurata.
Poikkeuskäsittely – Poistamalla virheet, joissa kuljettajat on osoitettu matkoille väärin, voit luottaa näkemiisi tietoihin, mikä vähentää hämmennystä ja antaa sinun keskittyä toimintojen optimointiin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange