WordPress. 7 beste sjablonen voor freelancers

Aster

Momenteel is het een van de meest gebruikte sjablonen voor WordPress, waardoor het gebruik van de nieuwe Gutenberg-editor mogelijk is. Het is volledig bewerkbaar en het allerbelangrijkste: het laadt snel. U kunt het zowel voor uw bedrijfswebsite als voor uw blog gebruiken.

Let op: een  C-niveau uitvoerende lijst volledig bewerkbare sjabloon is mogelijk geen oplossing voor u. Als u geen idee heeft hoe uw website eruit moet zien, volg dan de route van een sjabloon met een vooraf gedefinieerde lay-out.

TIP: Als u niet vertrouwd bent met de WordPress-editor, raden we u aan een van de WordPress-editor-extensieplug -ins te gebruiken (Elementor, Brizy, Beaver Builder, Visual Composer, SiteOrigin, Divi). Voor versies van sommige van de genoemde plug-ins kunnen kosten in rekening worden gebracht.

ePortfolio

Een minimalistisch sjabloon waarmee uw productfoto’s opvallen . Ideaal voor ontwerpers, fotografen en andere makers. Het vervolgkeuzemenu is discreet linksboven in het scherm geplaatst om de onderliggende portefeuille niet visueel te verstoren.

Het originele ontwerp zal indruk maken met een mozaïek van foto’s in verschillende formaten. Maar je moet voorzichtig zijn met welke foto’s je kiest voor je portfolio. Niet-uniforme kleuren kunnen daarentegen afleidend zijn.

C-niveau uitvoerende lijst

 

Powerblog

Een moderne en eenvoudige sjabloon voor bloggers die indruk willen maken met een onconventionele lay-out  van artikelen met foto’s op de voorpagina. Maar zelfs met deze lay-out is de sjabloon volledig responsief, wat uw lezers zeker zullen waarderen.

Het grootste voordeel: strak ontwerp met de nadruk op de inleidende foto’s van de artikelen (die echter zorgvuldig moeten worden geselecteerd).

Onvruchtbaar

Een vastgezette topnavigatiesjabloon die  geschikt is voor een informatiewebsite van één pagina en google ads advertisement finance een bedrijfspresentatie van meerdere pagina’s. Het donkere menu contrasteert mooi met de witte achtergrond en zorgt voor een mooie compositie voor je content.

Let op: Kies de openingsfoto zorgvuldig, want het vastgezette menu is transparant tijdens het scrollen.

Twintig Twintig

Zoals elk jaar brengt WordPress.org zijn eigen sjabloon uit . Deze keer is het een sjabloon met een symbolische cz leads naam die optimaal gebruik probeert te maken van de nieuwe Gutenberg-editor.

Naast de klassieke voordelen van WordPress.org-sjablonen – een brede gebruikersgemeenschap en goede compatibiliteit met plug-ins – biedt deze sjabloon een futuristisch , centraal uitgelijnd ontwerp met een oneindige blokstructuur.

Bloesem reizen

Een geweldige oplossing voor een persoonlijke blog. Op het eerste gezicht maakt de hoofdpagina indruk met een foto op groot formaat, de artikelen zijn onder elkaar gerangschikt. Je kunt de kleur van de details in de tekst aanpassen (bijvoorbeeld de kleur van de links).

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange