Hiljutised andmed näitavad, et interaktiivne sisu võib teie tulemusi parandada

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas turundusmaailm on aja jooksul arenenud? Alates bänneritest ja muudest võrguühenduseta turunduse allikatest kuni raadio- ja telesisestuste, telefonikõnede ja tekstisõnumiteni ning seejärel digitaalse turundusega Internetini. Digitaalne turundus toob uusi viise sisu tarbimiseks ja loomiseks. Blogid tõid uusi viise tekstide kirjutamiseks ja artiklite edastamiseks, videoplatvormid võimaldasid leida ja postitada erinevas vormingus audiovisuaalset sisu ning sotsiaalmeedia võimaldab inimestel jagada lühikesi tekste ja pilte. Ja nüüd ilmub interaktiivne sisu uue vorminguna, et eristada teie kaubamärki ja muuta see teie vaatajaskonnale meeldejäävamaks. Selles artiklis näeme statistikat interaktiivse sisu, peamiste vormingute ja selle kohta, kuidas see digitaalse turunduse huvitavamaks muudab. Artikli lõpus jagan linki tasuta kursusele interaktiivse sisustrateegia kohta , et saaksite alustada oma brändile tõeliste tulemuste toomisega!

Interaktiivne sisu kui digitaalse turunduse uus samm

Ettevõtted näevad digitaalset turundust oma strateegiate juhina. See on tõesti keskkond, kus ettevõtted saavad ära kasutada ja jõuda rohkemate inimesteni. Asi on selles, et igaüks saab sisu toota ja seda digitaalsetel platvormidel jagada. Kuidas saavad ettevõtted silma paista sellises lärmakas reaalsuses, mis on täis turundajaid, autoreid, ajakirjanikke ja iga sekund ilmuvat uut sisu? On tõsiasi, et kaubamärgid peavad pöörama erilist tähelepanu turundusstrateegiatele, nii et viis, kuidas ettevõtted kasutavad digitaalseid platvorme, ei ole sama, kuidas faksiloendid inimesed neid kasutavad. See nõuab õigeid spetsialiste ja tarkvara, mis pakuvad struktureeritud, pidevate ja järjepidevate strateegiate läbiviimiseks vajalikku tuge, olgu see siis suurettevõte või väikeettevõte, nagu mainib Forbes . Brändi sisu eristamine Internetis saadaolevast, sealhulgas konkurentide hulgast, annab teile sammu edasi, et jõuda vaatajaskonnale lähemale. Meeldejäävate sisukogemuste pakkumine võib olla pöördepunkt, et olla potentsiaalsete klientide meeles. Seda teavet on turundajad tõestanud, sest 88% küsitlusele vastanud spetsialistidest nõustub, et interaktiivsel sisul on nende kaubamärkide eristamisel oluline roll. Võttes arvesse, et me kõik oleme kasutajad, on lihtne määratleda, milline on meie eelistatud vorming. Isikupärastatud kogemused, nagu interaktiivne sisu, panevad meid tundma end brändidele lähemal, luues tugevamaid sidemeid ja suurendades näiteks ostu sooritamise tõenäosust.

Interaktiivsed sisuvormingud ja võimalused

Nagu mainitud, peab turundusstrateegia olema struktureeritud ja järjepidev. See tähendab, et kõik käigud peavad olema seotud ärieesmärkidega. Interaktiivne sisu saab sellega olulise tõuke anda, kui mõistame paremini, kuidas see toimib ja mida see võib aidata meil saavutada. Siin on lühike võimaluste loetelu (sellest interaktiivse sisu juhendist saate põhjalikumalt tutvuda ): Teil võib tekkida küsimus, millised on sisuvormingud, mis võimaldavad teie strateegias neid seoseid luua. Huvitav on märgata, kuidas interaktiivne sisu on üks mitmekülgsemaid viise pakkuda vaatajaskonnale rikkalikku ja meeldejäävat kogemust. Kõige olulisem on see, kuidas teie bränd muudab teabe loominguliselt kergesti seeditavaks. Seda silmas pidades võite alustada selle uurimist, luues: Nende varade loomiseks skaleeritaval viisil, mis võimaldab turundajatel vabalt valida, kuidas ja millal interaktiivset tükki rakendada, on oluline omada hea interaktiivse sisu platvorm. Heade mallidega koodivaba süsteem muudab protsessi kiiremaks ning annab professionaalidele autonoomia ja paindlikkuse, mida nad vajavad, et keskenduda sellele, mis on nende jaoks kõige olulisem. Skaleeritava sisustrateegia loomine ei tähenda tingimata, et peate iga hinna eest uut sisu looma, loobudes selle kvaliteedist. Kui ettevõttel on juba rikkalikke materjale, mis on olulised teadlikkuse tõstmiseks, harimiseks, kasvatamiseks või müügivihjete teisendamiseks, võib selle võimsust suurendada, muutudes õigeid tööriistu kasutades väärtuslikuks interaktiivseks kogemuseks.

faksiloendid

Tasuta kursus: interaktiivse sisukogemuse strateegia

Kui otsite viisi, kuidas õppida ära kasutama kõiki interaktiivse sisu eeliseid, vaadake Rocki ülikooli tasuta kursust interaktiivse sisu strateegia kohta . Õppige kõiki samme, et luua meeldejäävaid kogemusi, mis viivad teie turundustulemused järgmisele tasemele! Another important point to keep in mind that also helps marketers is the value of the c phone number information that interactive experiences can provide. The right integrations with a CRM for example, will help in building a resourceful environment. Then, the possibility of testing and learning new things from your audience will give you new insights into how to deliver what they really want from you and increase your success.

4 kaubamärki Snapchatis, mis teevad suurepäraseid turunduskampaaniaid

Kui ütlesin, et kavatsen Snapchatist kirjutada, küsis sõber minult: “Kas inimesed ikka kasutavad Snapchati?” Ettevõtte 2022. aasta kolmanda kvartali kasumiaruande kohaselt teatasid nad sel perioodil 363 miljonist päevasest aktiivsest kasutajast, mis on 57 miljonit ehk 19% rohkem kui aasta varem. Jah! Võib-olla ei olnud sa selleks uudiseks valmis? Tõenäoliselt on how to create a content culture in your company? see selle tunde tõttu, et oleme sotsiaalvõrgustiku hüppe lõpus. Noh, oletustel põhinevad kaubamärgid kipuvad kasutamata võimalusi äri loomiseks. Nii et peaksite olema kursis! Snapchati kasvades saavad mõned ettevõtted kasu suurepärastest turunduskampaaniatest platvormil. Selle artikli mõte on just inspireerida teid Snapchatis heade tööde tegijate näidete loendiga.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange