9 погрешни схващания в SEO за начинаещи клиенти

Всеки предприемач или компания трябва да се свърже за първи път с уеб студио или фрийлансери за услугата по промоция на уебсайт в ТОП10 търсачки. И много начинаещи правят типични грешки въз основа на техните фалшиви погрешни схващания.

1. Те ​​не планират бюджет за промоция и въздействие

ROMI – възвръщаемост на маркетинговата инвестиция. С прости думи, колко Списък на електронната поща на промишлеността време ще отнеме разходите за реклама да се изплатят? Оптимизацията за търсачки е дългосрочна инвестиция, тъй като работата, извършена в текущия период, ще даде резултати за дълъг период от време: шест месеца, година или повече. За извършване на работата е необходимо да се привлекат оптимизатори. Това може да са уеб студия, фрийлансъри или специалисти на пълен работен ден. Във всеки случай ще трябва да разпределите месечен бюджет или фонд за заплати.

ROMI – възвръщаемост на инвестициите в SEO и други маркетингови канали

Грешката на начинаещите е, че при определяне на бюджета за промоция не се извършват предварителни изчисления и не се планират индикатори:

Планиран трафик на сайта в резултат на промоция

Коя търсачка ще бъде подчертана – Google или Yandex.
Срок за постигане на планираната посещаемост.
Планирано преобразуване на трафик от органични резултати от търсене.
Планирайте броя на потенциалните клиенти на месец.
Динамика на разходите за посетители.
Динамика на клиентската стойност.

Списък на електронната поща на промишлеността

Ще бъде трудно за начинаещ сам да изчисли такива показатели. Помислете колко бюджет сте готови да отделите за промоция на уебсайт. Свържете се с експерти, които ще анализират индустрията и конкурентите и ще съставят стратегия за промоция. Моля, обърнете внимание на седемте точки, споменати по-горе. В резултат на това ще стане ясно колко подходяща е услугата и ще бъде възможно да се сравнят получените цифри с други инструменти за интернет маркетинг.

2. Те не вземат предвид, че ще отнеме много време, за да получите резултата.
SEO е дълга игра. Първият резултат, в зависимост от нишата и активността на конкурентите, може да се появи след шест месеца или дори година. В конкурентна ниша не трябва да очаквате, че след месец работа посетителите от търсенето ще се появят на сайта и ще дойдат първите заявки.

Конкурентите работят върху своите уеб ресурси от много години и през годините са спечелили голямо доверие от търсачките. Малко вероятно е алгоритмите да покажат нов сайт на първата страница с резултати от търсенето за високочестотни заявки през първия или втория месец. Пригответе се за систематична и упорита работа по сайта, за да докажете на търсачките, че сайтът на компанията е полезен за посетителите и предоставя подробна информация по заявките на потребителите.

 

3. Понятието резултат е дефинирано неправилно

Понятието „резултат“ трябва да се обсъди в началото на elmuwan ngagunakeun crispr pikeun сътрудничеството. С тази дума оптимизаторите често не означават транзакциите, върху които клиентът е фокусиран. Проверете при изпълнителя какво има предвид под фразата, може да е различно от това, което си мислите:

Ще бъде разработен уебсайт, който ще бъде индексиран от търсачките. Фактът, че сайтът е в индекса, вече е резултат за SEO. Търсачките не знаеха сайта и не го добавиха към базата данни, но сега той е там.
2. Сайтът ще заеме места в първите двадесет за някои заявки. Това все още не е ТОП10, посетителите все още не са посетили сайта, но динамиката е положителна и за оптимизатора това е резултат от работата му.
Сайтът се класира в ТОП10 за нискочестотни заявки. Такива заявки имат малък брой импресии, например 20 пъти на месец. Това означава, че 2-10 посетители на месец ще ги използват, за да посетят сайта, в зависимост от мястото им в списъка за търсене.

4. На сайта се появи трафик от резултатите от търсенето

За изпълнителя това е резултатът. Но клиентът няма заявки от тези посетители. Оказва се, че това са посетители за информационни запитвания. В зависимост от вида на информационния трафик, хората, които идват на сайта, може да са в режим на търсене и да не планират да правят покупки или да търсят начин самостоятелно да извършват услугите, които предлагате. Например, заявката „как сами да сглобите мебели“ води много посетители, но те не планират да поръчат услуга за сглобяване. Обикновено има по-малко конкуренция за информационните фрази, отколкото за търговските, и първите посетители често идват през тях.
4. Техническа подготовка на обекта
За начинаещи клиенти наличието на уебсайт показва, че е готов bank email list за промоция. Но сайтът може да бъде направен с помощта на конструктор на уебсайтове, или да е целева страница в чист HTML, или да е разработен на самонаписана система за управление (CMS), която оптимизаторът не може да разбере и конфигурира правилно.

Това води до факта

че през първите няколко месеца SEO специалистите прехвърлят сайта на пълноценен двигател (CMS), който е удобен за работа и отчита всички съвременни изисквания на търсачките за сайтове.

Докато специалистите прехвърлят уеб ресурса (и това отнема повече от един месец), клиентът смята, че го популяризира. След няколко месеца възниква конфликт защо все още няма ефект.

5. Тревожете се предварително за санкциите на търсачките
Алгоритмите за търсене се борят с безскрупулните SEO специалисти със санкции или „филтри“, както ги наричат.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange