Hoe u SMS-verkeer in Google Analytics 4 (GA4) kunt zien

We hebben een haat-liefdeverhouding met de Google Analytics G4-update. Dat gezegd hebbende: er is één feature waar we absoluut dol op zijn.

U kunt nu SMS-verkeer volgen en SMS-prestaties bekijken in GA4. Het maakt het heel eenvoudig om SMS in één oogopslag te vergelijken en B2B e-maillijst contrasteren met andere kanalen.

Zo kunt u de SMS-prestaties in GA4 bekijken:

  1. Haal uw korte link op van het ClickSend Dashboard. U kunt een korte link genereren wanneer u een bericht opstelt.
  2. Voeg UTM-tags toe aan uw korte link Deze handige UTM-builder maakt het gemakkelijk. U moet uw korte link kopiëren en plakken in het URL-veld, de campagnebron of het campagnemedium instellen als sms (beide in kleine letters). Koppel vervolgens de campagnenaam aan de naam die u in het Dashboard hebt gebruikt voor eenvoudige tracking.
  3. Test uw bericht. Verstuur een paar testberichten en klik op de korte link die u ontvangt.
  4. Bekijk de statistieken die in GA4 worden ingevuld Open Google Analytics en ga naar het rapport Traffic Acquisition. Uw verkeersgegevens zouden in dit rapport in de standaard SMS-kanaalgroepering moeten worden opgenomen.

B2B e-maillijst

Als we het al eens hebben gezegd, zullen we het nog eens zeggen: links in teksten zijn supersnelwegen voor klantconversie. Ze leiden uw publiek naar de gewenste bestemming en brengen ze dichter bij actie. Ze zijn een eenvoudige en gemakkelijke manier om de effectiviteit van uw sms-strategie te vergroten en het spek naar huis te brengen. Hier zijn nog 4 redenen waarom u het versturen van een link in een sms-bericht onder de knie moet krijgen.

Wanneer u links in uw sms-berichten usb directory plaatst, maakt u het uw klanten zo-heel-makkelijk om verbinding te maken met uw merk, om te gaan met uw aanbod en om hun interesse om te zetten in actie. Of het nu gaat om het doorverwijzen naar een productpagina, een aanbieding voor een beperkte tijd of een registratieformulier. Zet de sluizen open.

Een soepele klantervaring

Als iemand je geeft wat je nodig hebt, voordat je erom vraagt ​​— voelt dat goed, toch? Je kunt dit voor je klanten doen door ze een klikbare link te geven die ze direct naar de pagina brengt die ze nodig hebben, naadloos. Geen handmatig zoeken meer naar informatie. Het laat zien dat je toegewijd bent om je klanten de best mogelijke ervaring te bieden, merkloyaliteit op te bouwen en hopelijk conversies te verhogen.

Door het juiste sms-platform te Интеракција со вашите следбеници gebruiken met een linkverkorter, kunt u eenvoudig geoptimaliseerde hyperlinks toevoegen aan sms-campagnes. En duizenden klanten naar uw website sturen met één verzending. Te gemakkelijk.

Volg. Uw. Voortgang

Om niet als een oude plaat te klinken, maar een hyperlink-tekstbericht is traceerbaar. En het kunnen analyseren van het gedrag van uw klant is een van de grootste voordelen van het gebruik van links. U kunt CTR, klantvoorkeuren, betrokkenheidsgegevens, SMS versus MMS en nog veel meer analyseren. Zodra u de gegevens hebt verzameld, kunt u uw SMS-strategie verfijnen. Spoel vervolgens af en herhaal.

U communiceert met uw klanten via veel verschillende kanalen, op veel verschillende punten in de levenscyclus van de klant. Door gebruik te maken van links kunt u uw sms-campagnes (en uw klanten) verbinden met uw andere kanalen. Zoals uw blog, sociale media, YouTube, app en meer.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange