Virtaviivaistaa tietojen käyttöä mukautettua raportointia varten Progress OpenEdge Pro2:lla

Progress OpenEdge Pro2 Services -tiimi teki äskettäin yhteistyötä ABC Supplyn kanssa järjestääkseen webinaarin, jonka otsikko on ” Your Data Your Way: How ABC Supply Streamlined Data Access for Customized Reporting “. Webinaarissa tiimi keskusteli yritysten kohtaamista raportoinnin haasteista, saatavilla olevista ratkaisuista ja tapaustutkimuksesta, joka koski ABC Supplyn OpenEdge Pro2: n käyttöä .

Raportointihaaste
Yritykset huomaavat usein, että ERP-, CRM- tai Supply Chain Management (SCM) -sovellusten tarjoamat vakioraportit eivät täytä niiden erityistarpeita. Kun yritykset kasvavat, niiden raportointivaatimukset muuttuvat, mikä edellyttää räätälöityjä raportteja. Haaste? Pääsy kaikkiin tietoihisi vaikuttamatta sovellukseesi.

Mitä jos

Mitä jos voisit käyttää kaikkia tietojasi – ja muokata niitä – vaikuttamatta sovellukseesi?

Mitä jos voisit käyttää SQL Serveriä, Oraclea tai muuta OpenEdge-ympäristöä omien raporttiesi kehittämiseen?
Useimmat yritykset käyttävät SQL Serveriä, mutta periaatteet pätevät myös muihin tietokantoihin. Kun tietosi ovat SQL Serverissä, voit luoda näkymiä, tallennettuja toimenpiteitä ja käyttää kolmannen osapuolen raportointiratkaisuja, kuten Power BI:tä, Tableaua ja BI360:tä, sekä kaikkia valmiita kolmannen osapuolen tuotteita.

Ongelma
Ennenaikaiset tiedot – Yritykset tarvitsevat tarkkoja ja ajantasaisia ​​tietoja päätöksentekoon. Tietojen iltavienti johtaa usein C-tason johtoryhmä vanhentuneisiin tietoihin seuraavana aamuna. Reaaliaikainen tietojen käyttö on tärkeää, mutta haastavaa tietorakenteiden erojen ja jatkuvan yhteyden tarpeen vuoksi sovellukseesi.

C-tason johtoryhmä

Vaatimustenmukaisuus ja turvallisuus – Tietojen vientiä

on valvottava tiukasti ja salattava, jotta se noudattaa HIPAA:n kaltaisia ​​sääntöjä. Sisäiset rajoitukset ja lisäsuojaustasot, kuten TLS tai SSL, voivat olla tärkeitä tietojen suojaamiseksi.

Käytä Case
Vuonna 1982 perustettu ABC Supply on Pohjois-Amerikan johtava rakennusmateriaalien jakeluyhtiö yli 900 toimipisteellä.

Tukeakseen tulevaa kasvua he siirtyivät Πριν πόσο καιρό ιδρύθηκε η εταιρεία; yhteen moderniin ERP:hen, mutta tarvitsivat kehittynyttä tietoturvaa mukautettuun raportointiin. Joidenkin sisäisten keskustelujen ja muiden mahdollisten tuotteiden arvioinnin jälkeen he päättivät siirtää tapahtumatiedot lähes reaaliajassa ulkoiseen tietokantaan Pro2SQL:n avulla, mikä tunnistaa SQL Serveriin replikoituvan Pro2:n kohteena. Tämä teki aob directory tapahtumadatan käyttäjiensä saataville ja mahdollisti heidän tietotiimiensä luoda suojattuja raportteja ja kojetauluja nykyaikaisilla työkaluilla ja olemassa olevilla taitosarjoilla.

Tämä muutos vähensi merkittävästi ERP:n alkuperäisen tietokannan raportointikuormaa, jolloin se pystyi keskittymään tapahtumien käsittelyyn vaikuttamatta käyttökokemukseen. Lisäksi lähes reaaliaikainen replikoitu data helpotti kommunikaatiota ulkoisten toimittajasovellusten kanssa, kun API:t eivät olleet saatavilla tai kehitteillä.

Jopa verkkokatkosten aikana, jotka voivat häiritä tietojen replikointia, Pro2SQL jatkaa datatoiminnan jonottamista, kunnes yhteys on palautettu. Suuria replikointitapahtumia voidaan hallita ajoittamalla päivitykset tuntien jälkeen tai käyttämällä säikeen viritystä.

Pro2SQL on hyödyttänyt valtavasti heidän käyttäjäkuntaansa ja kehittäjiään, mikä on antanut heille mahdollisuuden toimittaa arvokkaita toimintoja nopeasti. Progressin hallitut palvelut ovat olleet tehokkaita virittämisessä, valvonnassa, asennuksessa ja tuessa.

Ratkaisu: OpenEdge Pro2
OpenEdge Pro2 tarjoaa lähes reaaliaikaisen replikoinnin OpenEdge-käyttäjille, mikä mahdollistaa tietojen käsittelyn ja lataamisen Oracleen, SQL Serveriin tai muuhun OpenEdge-tietokantaan. Tämä minimoi sovelluksesi suorituskykyvaikutuksen ja auttaa pitämään tiedot ajan tasalla.

Pro2:n avulla voit hyödyntää tietojesi arvoa, voittaa teknologiaongelmat ja tarjota joustavia raportointivaihtoehtoja kaikille sidosryhmille. Se tarjoaa tarkkoja, lähes reaaliaikaisia ​​tietoja, jotka tukevat parempia liiketoimintapäätöksiä, räätälöityjä tarpeitasi vastaaviksi.

OpenEdge Pro2:n edut
Muokattava ja joustava: Optimoitu tuotannon suorituskykyyn minimaalisella vaikutuksella.
Monisäikeinen : pystyy käsittelemään suuria määriä päivityksiä jakamalla taulukot useisiin säikeisiin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BioskopLegal - Nonton Film Sub Indo
Koleksi Video Viral
MekiLover
Rumah Murah Sekitar Karawang
Perumahan Karawang
BioskopLegal
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange
Solusisange